Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Assistent filiaalmanager

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels Pitstop

Kom jij ons Boels filiaal te Eindhoven op scherp zetten? Als assistent filiaalmanager op de vestiging Eindhoven ben jij de rechterhand én vervanging van de filiaalmanager bij afwezigheid. Dit betekent dat jij, samen met het team, ervoor zorgt dat de operatie goed verloopt en daar waar nodig ook bijspringt. Met behulp van jouw leidinggevende capaciteiten bouw jij mee aan het team maar draag jij ook, samen met de filiaalmanager, de financiële verantwoordelijkheid van het filiaal.

Met jouw duidelijke missie en visie weet jij als geen ander hoe jij jouw collega’s mee kan nemen in de planning, maar ook in hoe zij het meest efficiënt kunnen werken. Uiteindelijk zal jij een belangrijk steentje bij gaan dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van het team.

Uiteraard ben jij flexibel als assistent filiaalmanager en zorg jij er samen met het team voor dat de vestiging in Eindhoven blijft draaien. In deze rol zoeken we iemand die van dit team een echte eenheid kan maken. Je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang!

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 17 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie! Het team waarin jij komt te werken in Eindhoven bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Over het algemeen geldt binnen ons team de ‘work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar helpen indien nodig.

Kom bij de Boels-familie

Efficiency en procesbewaking: jij snapt het én kan het en dus pas je binnen ons oranje team! Om daarnaast als assistent filiaalmanager de beste te worden, heb je:

  • MBO en / of HBO werk- en/of denkniveau
  • Je hebt al enkele jaren ervaring in een soort gelijke rol
  • Commerciële & sociale eigenschappen
  • Organisatievermogen en ben je flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte ‘people manager, communicatief sterk en toon je initiatief
  • Alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en durf je beslissingen te nemen t.a.v. het personeelsbeleid

Het oranje team en jij

Als je bij ons komt werken als assistent filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.440,- en € 3.486,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Eindhoven
  • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van assistent filiaalmanager in Eindhoven een schot in de roos? Upload nu jouw cv! Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 39111121 of via mail: Francine.Mckay@boels.co.uk Hoor ik snel wat van je?