Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Baliemedewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Zodra een klant de vestiging in Eindhoven binnenloopt, zien ze jou gelijk staan. Ze weten al direct welke machine, gereedschap of tijdelijke huisvesting ze nodig hebben. Of je helpt ze bij de zoektocht naar het ideale product. Daar neem je als filiaalmedewerker dan ook graag de tijd voor. En dat begint al bij de aanvraag van de klant. Dit doen ze persoonlijk, via mail of telefonisch. Pas als de klant blij is, ben jij tevreden. Sterker nog, klanten komen later weer terug omdat jij ze altijd zo goed helpt! Daarnaast ben je bezig met het:

  • controleren van de voorraad én of de (ingeleverde) machines goed werken. Hier krijg je natuurlijk eerst een training over. Bijvoorbeeld hoe je de olie moet checken.
  • opstellen van correcte verhuurcontracten, het adviseren hoe de materialen werken en door machines in- en uit te laden voor de klant. Is het te zwaar? Roep er dan gerust een collega bij.
  • zorgen dat alle administratie tot in details is verwerkt.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

En jij? Jij versterkt het zorgzame & behulpzame team in Eindhoven. Hier werken in totaal 17 collega’s. Stuk voor stuk harde werkers die je het best kan beschrijven als aanpakkers. Hard werken is hier ook hard lachen. Zelfs buiten werktijd wordt nogal eens met elkaar afgesproken. Een hechte familie die voor elkaar klaarstaat.

“Alleen ben je sneller, samen doe je meer”

Jouw profiel

Adviseren over allerlei (nieuwe) machines doe je graag, goed en veel. De technische branche heeft jouw aandacht nu getrokken. Je bent klantgericht, communicatief vaardig én leergierig. Ook heb je als filiaalmedewerker:

  • mbo-werk- en -denkniveau.
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • ervaring als verhuurmedewerker, winkelmedewerker, verkoper. Geen must, wel mooi meegenomen.

Wat wij bieden

Als parttime of fulltime filiaalmedewerker in Eindhoven:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.034 en € 2.905 (op basis van een 40-urige werkweek).
  • forse personeelskorting wanneer je een product van ons huurt. Daarnaast krijg je ook korting op elektronica, weekendjes weg en collectieve verzekeringen.
  • 28 vakantiedagen per jaar. Én de mogelijkheid om maximaal 5 vakantiedagen bij te kopen.
  • reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer.
  • een bonusregeling wanneer je samen met je team de opgestelde (winst)doelstellingen realiseert.
  • trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • een fietsplan en bedrijfsfitness. Zo blijf je fit!

Sollicitatieproces

Je weet het zeker, dít is jouw baan! Solliciteer dus zeker vóór 29 juni, daarna is deze vacature gesloten. Heb je nog vragen? Laat het Sander van Goch, recruiter weten via +31 6 41079459.

Heb je gesolliciteerd? Top! Zijn wij na het bekijken van jouw cv net zo enthousiast als jij? Geweldig! Dan belt Sander van Goch, recruiter je binnen 2 werkdagen voor een korte kennismaking. Laat je hier ook een onvergetelijke indruk achter? Dan volgt er een gesprek met Jan Koert. Daarna is het mogelijk om een dag mee te lopen op onze werkvloer. Zo ervaar je jouw toekomstige baan al even in de praktijk. We kijken er nu al naar uit om je te verwelkomen in onze familie. Tot snel!