Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Filiaalmanager

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels pitstop

Op onze locatie te Eindhoven zoeken wij een enthousiaste manager die het beste uit het team kan halen. Boels is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven binnen zowel machineverhuur als specialistische verhuur. We hebben het grootste en breedste assortiment moderne machines en gereedschappen van topkwaliteit en jij kan hier onderdeel van uitmaken!

Ons filiaal te Eindhoven is dé spil binnen de regio en werkt nauw samen met andere filialen in de directe omgeving. Aan jou de taak om deze onderlinge verbindingen nog verder te uit te bouwen maar ook om de verantwoordelijkheid te dragen op commercieel en financieel vlak. Vanuit jouw commerciële visie weet jij namelijk kansen te zien in de omgeving bij de veelal technische organisaties die hier actief zijn. Verder bepaal jij de korte- én lange termijn doelstellingen voor jouw team en draag jij hieraan bij door middel van de ontwikkeling van jouw collega’s binnen het team.

Als filiaalmanager ben jij dagelijks bezig met het structureren van de gang van zaken, het delegeren van taken en spring jij bij tijdens piekmomenten. Kortom; een hectische en dynamische functie geschikt voor een commerciële, operationeel leidinggevende die beschikt over een hands-on mentaliteit.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team en jij

Zelfstandig werken, commercieel en collegiaal: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Om daarnaast als filiaalmanager de beste te worden, heb je:

  • Hbo werk- en/of denkniveau;
  • Enkele jaren ervaring in een leidinggevende rol binnen een commerciële en/ of vergelijkbare omgeving, ervaring op het gebied van situationeel leiderschap;
  • Tevredenheid voor klanten in een hoog vaandel staan; je hebt een klantgerichte instelling en de doelstelling te leveren dat wat de klant vraagt;
  • Een zelfstandige instelling; je kunt zelfstandig werken en prioriteiten stellen. Daarnaast ben je kritisch en denk je in mogelijkheden. Beslissingen neem jij zonder aarzelen, deze weet je goed te onderbouwen d.m.v. cijfermatig inzicht en gezond boerenverstand;
  • Een flexibele en stressbestendige instelling en beschik jij over organisatievermogen;
  • Ervaring met Word en Excel en beschik jij over een rijbewijs B.

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als filiaalmanager, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.874,- en € 4.106,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding richting Eindhoven
  • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van filiaalmanager in Eindhoven een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 41105212. Hoor ik snel wat van je?