Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Flexibele bijbaan als verkoper

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels pitstop

Dit is niet zomaar een parttime baan; Dit is een fexibele baan als verkoperbinnen onze grote oranje Boels familie! Kom jij op parttime basis ons team in Eindhoven De Hurk versterken?

Nadat je zorgvuldig bent ingewerkt door je collega's, word jij verantwoordelijk voor de verhuurbalie om de klanten te helpen met het huren van materiaal voor hun bouwprojecten en doe-het-zelf klus in huis. Binnen de kortste keren weet jij het verschil tussen een breekhamer en een boorhamer. De klanten zullen zich immers tot jou wenden voor advies en aanbevelingen! Wij hebben voor onze klanten een breed scala aan duurzame producten te huur, want ook Boels werkt graag mee aan een schonere, duurzamere toekomst! Naast het adviseren van onze klanten, ben jij verantwoordelijk voor de administratieve vastlegging met betrekking tot het verhuurde materiaal, maar ook om de teruggaaf te registreren. Zo vliegt de dag snel voorbij. Je zorgt ervoor dat het filiaal in Eindhoven opgeruimd en wel klaar staat als jouw collega's de volgende dag binnenkomen en dan sluit je samen het filiaal in Eindhoven af en kan jouw weekend beginnen.
De Boels-Familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie! Het oranje team in Eindhoven bestaat uit veel enthousiaste collega’s die graag met je willen samenwerken.

Het oranje team en jij

‘Goed met mensen om kunnen gaan’ ‘Echt willen helpen’. Misschien heb je in de horeca of retail gewerkt of interesse in techniek? Dat maakt je geschikt voor deze parttime baan als verkoperin Eindhoven. Daarnaast:

  • Werk je minimaal op zaterdagochtend van 8.00 tot 12.30 uur
  • Ben je in de vakanties extra uren beschikbaar en doordeweeks flexibel om extra te werken

Je krijgt een heleBoels

Tijdens je inwerkperiode als verkoperin Eindhoven leer je onze producten en ons IT systeem perfect kennen. Ook volg je tussendoor trainingen: is vorkheftruck rijden iets voor jou? Verder mag je van deze parttime functieals verkoper verwachten:

  • Een uurloon hoger dan het minimumloon (inclusief vakantietoeslag) afhankelijk van je leeftijd
  • Een reiskostenvergoeding naar Eindhoven De Hurk
  • Speciale Boels-kortingen op kleding, gadgets en andere elektronica, een voordelige ziektekostenverzekering en huren met forse personeelskorting
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden als je wilt, bijvoorbeeld tot fulltime baliemedewerker, monteur, chauffeur, assistent manager, filiaalmanager, accountmanager enz.
  • 28 verlofdagen bij een fulltime dienstverband (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)

Boelseye!

Is deze parttime functue als verkoperin Eindhoven een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 39111121. Hoor ik snel van je?