Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels Pitstop

Als monteur (parttime of fulltime) op onze vestiging in Eindhoven ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud en reparaties van alle machines en gereedschappen. De machines van Boels zijn zeer divers, denk aan hoogwerkers en boormachines maar ook aan machines op het gebied van grondverzet en klimaat. En tegenwoordig wordt onze vloot ook meer en meer groener, met o.a. elektrische graafmachines, schaarhoogwerkers en hybride kniktelescoophoogwerkers. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de machine naar behoren werkt en zo snel mogelijk klaar is voor de verhuur.

Op basis van de dagelijkse planning kan het gebeuren dat jij op een dag verantwoordelijk bent voor de reparatie van een breekhamer. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze machine weer zo snel mogelijk in de verhuur kan. Tijdens de controle kom je erachter dat de machine niet helemaal lekker loopt en jij weet dan ook als geen ander waar je moet gaan zoeken. Nadat jij het probleem hebt gevonden en gerepareerd mag jij de machine gaan testen. Als monteur (parttime of fulltime), werk jij voornamelijk in het filiaal, maar jij kan ook op locatie werken als de machines onmiddellijke aandacht nodig hebben. Kortom; als monteur bij Boels is geen dag hetzelfde!

Dit filiaal heeft grote renovatieplannen en het zal spoedig weer een stralend glimmend depot worden. Spannend, toch? Het ligt op de west kant van Eindhoven en is vlakbij de A2/E25 snelweg.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Jij komt te werken in Eindhoven binnen een team dat bestaat uit enthousiaste collega’s in verschillende disciplines. Denk hierbij aan transport, technische dienst en planning. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Klinkt gezellig toch!

Het oranje team en jij

‘Rijbewijs B en flexibel’ ‘Een voorliefde voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen’; jij hebt/bent het en dus pas je binnen ons oranje team in Eindhoven. Boels zoekt zowel parttimers als fulltimers. Om daarnaast ook als monteur de beste te worden, heb je:

  • Een relevante technische opleiding afgerond
  • Technisch een brede bagage: je hebt gevoel voor mechanica én een basiskennis elektrotechniek en je bent in staat om snel elektrische storingen op te lossen met behulp van info uit bedieningspanelen, motorsturingen en elektrische schema’s
  • Kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan
  • Een beschikbaarheid van minimaal 24 uren per week, inclusief de mogelijkheid om een deel van de zaterdagdiensten te draaien (volgens rooster). We kunnen 24 t/m 40 uren bieden. Kies wat jij het best past!

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als monteur (parttime of fulltime) in Eindhoven, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2207,- en €3153,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 28 verlofdagen per jaar en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen (40uur)
  • Reiskostenvergoeding richting Eindhoven
  • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
Boelseye!

Is deze vacature van monteur (parttime of fulltime) in Eindhoven een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 39111121. Hoor ik snel wat van je?