Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Badmeester waarbij je intern wordt opgeleid

Werkgever:CenterParcs
Plaats:Westerhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Algemene informatie

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.

Met maar liefst 28 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).

Referentie

2022-7307

Functiebeschrijving

Functie

Vacatures op onze parken - Zwembad

Contract type

Tijdelijk contract

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Badmeester waarbij je intern wordt opgeleid bij Center Parcs De Kempervennen

Functieomschrijving

Werk jij het liefst het hele jaar in je korte broek met tropische temperaturen rond de 30 graden? Dan voel je je bij ons als een vis in het water! Wij zijn op zoek naar collega’s die het leuk vinden om in onze Aqua Mundo bij Center Parcs De Kempervennen te werken.

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een prachtige waterwereld met palmbomen en tropische planten, dé trekpleister van Center Parcs, oftewel de Aqua Mundo. Gasten beleven spanning en ontspanning in ons prachtige subtropische zwemparadijs met onze sensationele waterattracties. Jij zorgt dat de gasten het naar hun zin hebben en een geweldige vakantie beleven. Naast de gezelligheid met gasten is het waken over hun veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkste. Dat maakt deze baan uitdagend, maar ook bijzonder. Jij waarborgt de veiligheid van onze gasten en zorgt dat hen niets overkomt. Jij bent hun redder in nood!


Veel mensen denken dat je de hele dag op een stoel naar het water zit te kijken, maar bij Center Parcs is dit het tegendeel. Je wisselt continu van post en houdt daarmee het hele zwembad in de gaten. Je werkt als team, maar door jouw oplettendheid maak jij als individu het verschil! Je hebt nog veel andere taken zoals de verkoop van waterspeelgoed en tickets voor bijvoorbeeld de sauna. Je treedt preventief op als de situatie hierom vraagt en verleend eerste hulp. Daarnaast verricht je onderhoud aan het zwembad en test je de waterkwaliteit.
Je komt terecht in een heel gezellig en hecht team, dat samen leuke activiteiten doet. Jouw leidinggevenden werken samen met jou op de vloer, waardoor zij (en natuurlijk ook jouw collega's) jou veel kunnen leren. En wie weet.. stuur je dit team over een tijdje aan met de andere leidinggevenden. Want doorgroeimogelijkheden zijn er bij Center Parcs volop.

Wie ben jij?

Je hoeft geen ervaring te hebben met werken in een zwembad, want wij leren het jou! Het is wel belangrijk dat je kunt zwemmen, maar je hoeft niet per se een “baywatchtype” te zijn om dit werk goed te kunnen doen (al zijn die natuurlijk ook van harte welkom ????). Bij ons in het team ligt de leeftijd tussen de 18 en 59 jaar, zowel mannen als vrouwen. Een super gezellige, gemixte groep!

Om in het zwembad te werken heb je uiteindelijk een diploma EHBO en ZRZ (Zwemmend Redden voor Zwembaden) nodig. Heb je deze diploma’s nog niet? Geen probleem! We laten je niet zomaar in het diepe springen, want deze diploma’s haal je via Center Parcs.


Ongeacht wat je opleiding, leeftijd of geslacht is, bij ons in het zwembad ben je van harte welkom!

Aantal uur per week

10

Wat bieden wij ?

Wat bieden wij jou?

 • •Een jaarcontract met uitzicht op vast (uren in overleg);
  •Bij ons werk je in overleg overdag, ’s avonds en/of in het weekend. Je functie als badmeester is dus uitstekend te combineren met je vrije tijd;
  •Een super leuke baan;
  •Een spetterend salaris conform de cao Recreatie, (Loonschaal 3, cao Recreatie);
  •Een contract van 12 maanden, met uitzicht op een vast contract;
  •Reiskostenvergoeding, vanaf 11 kilometer enkele reis;
  •Voordeelpas voor jezelf en het hele gezin met flinke kortingen en activiteiten, zoals gratis bowlen, midgetgolfen en zwemmen;
  •Een jubileum bon, na iedere 5 dienstjaren, voor een park naar keuze in Nederland, België of Duitsland;
  •Een goed inwerktraject en deelname aan diverse trainingen waardoor je jouw talenten blijft ontwikkelen;
  •Een jaarlijks personeelsfeest, kerstborrel en sinterklaasfeest;
  •Een tof team! Gezelligheid verzekerd!

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, De Kempervennen - Westerhoven

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

MBO/A2

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaar

Recruiter Business Card

Naam Recruiter

Britt Sanders- van Dooren

Telefoonnummer Recruiter

+31 6 83185590

Email Recruiter

werkenbijdekempervennen@groupepvcp.com