Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Commercieel medewerker binnendienst

Werkgever:Copaco
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Commercieel medewerker binnendienst voor o.a. Dell, HP en Lenovo

Omschrijving

We zijn bij Copaco op zoek naar een commercieel medewerker voor o.a. Dell, HP en Lenovo. Komt jouw talent naar voren wanneer de druk hoog is en er veel op je afkomt, weet jij te allen tijde de helikopterview te houden, de juiste prioriteiten te stellen en een gesprekspartner te zijn voor zowel de interne als de externe klant? Heb je affiniteit met IT en een oog voor commerciële kansen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze functie kan een eerste of tweede stap in je carrière zijn.

Wat ga je doen?

Met jouw communicatieve vaardigheden fungeer je als eerste aanspreekpunt voor relaties en onderhoud je het klantencontact. Het adviseren van klanten met betrekking tot producten en diensten is waar je energie en voldoening uit haalt. Je ziet en benut kansen, breidt deze klantencontacten waar mogelijk uit en gaat actief op zoek naar nieuwe relaties. Naast het schakelen met onze klanten heb je ook veelvuldig contact met fabrikanten als bijvoorbeeld Dell en HP. Het is een functie waarbij het operationeel overzicht bewaard dient te worden. Je krijgt binnen het team veel vrijheid, maar daar staat tegenover dat je eigen verantwoordelijkheden neemt. Bovenal ben je verantwoordelijk voor het genereren en opvolgen van leads en het opstellen van offertes. Uiteindelijk haal jij als sales de order binnen!

Wat zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden?

  • Je stelt offertes op en bent verantwoordelijk voor de opvolging hiervan. Het is aan jou om te zorgen dat deze offertes ook daadwerkelijk orders gaan worden.
  • Je bent het aanspreekpunt voor jouw klanten en onderhoudt de relaties en klanttevredenheid;
  • Je gaat de uitdaging aan om nieuwe klanten aan Copaco en aan de merken die je vertegenwoordigt te binden;
  • Je beantwoordt per mail of telefoon vragen van klanten;
  • Intensief samenwerken met accountmanagers, productmanagers, business operations en vendoren;
  • Cliché, maar je bent wel echt de spin in het web. Naast de samenwerking ben je ook het aanspreekpunt voor klanten, Vendoren én voor collega’s van andere afdelingen.

Vereisten

Wie ben je?

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met gevoel voor commercie. Je hebt plezier in sales, bent gedreven, spot commerciële kansen en volgt deze ook op. Je werk voer je nauwkeurig uit. Je bent stressbestendig en weet in de hectiek van de dag de juiste prioriteiten te stellen, het overzicht te bewaren en de juiste verbanden te leggen.

Wat breng je nog meer mee?
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bijvoorbeeld richting Commerciële Economie of een MBO+ niveau met enkele jaren werkervaring;
  • Je kennis van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk) is uitstekend;
  • Je bent fulltime beschikbaar;

Wat mag je naast deze gave baan nog meer van ons verwachten?

  • Een afwisselende positie in een leuk en dynamisch team, met volop mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onder andere ga je een interessante provisie regeling krijgen waarbij je de eerste drie maanden bij Copaco een garantieprovisie ontvangt.
  • Een aantrekkelijke korting op onze producten, een collectieve (zorg)verzekering en een studieregeling;
  • 25 vakantiedagen + 3 ADV dagen + een mogelijkheid tot het opbouwen van 3 extra verlofdagen (op 40 uur jaarbasis);
  • Elke dag lekker vers fruit op de afdeling (en af en toe iets anders, want successen vieren we samen!);
  • Gebruik maken van onze game-room met pool-biljart, fitness, darts, race-simulatoren en andere high-end gadgets (zodra de Corona maatregelen zijn opgeheven);
  • Werken bij een werkgever die je alle ruimte geeft voor je eigen ontwikkeling.
  • Omdat wij de balans tussen werk en privé belangrijk vinden geven wij de voorkeur aan een kandidaat die niet elke dag uren in de file hoeft te staan maar lekker op tijd thuis kan zijn!
  • Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten daarvan mag je bij Copaco declareren.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

Dan hebben we alvast een eerste stap in de goede richting gezet, jij bent nu aan zet! Stel je aan ons voor en kom met Copaco kennismaken. Je zult verrast zijn wat je in deze leuke functie allemaal bij ons kunt gaan doen. Solliciteren kan makkelijk via de onderstaande knop "Reageer op deze functie". Wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Recruitment, Camille van Teeseling, Senior Corporate Recruiter, +31 40 230 6272 of mail naar recruitment@copaco.com