Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Adviseur Learning & Development

Werkgever:Envida
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Adviseur Learning & Development

Adviseur Learning & Development

Kijk jij met een innovatieve en creatieve blik naar leren, om als businesspartner een bijdrage te leveren aan de ambities van Envida? Vind jij het daarnaast interessant om de dienstverlening van de Envida Academie mee vorm te geven en weet jij hoe je organisatie breed de verbindende schakel kan zijn? Reageer dan snel! We gaan graag met je in gesprek. Ter uitbreiding van ons huidige team zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Over Envida

Samen met zo'n 3.500 collega’s en bijna 1.000 betrokken vrijwilligers is Envida een van de grotere zorgorganisaties in Zuid-Limburg. Envida biedt diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan ouderen en chronisch zieken in Maastricht en het Heuvelland. Wij stellen onze cliënten in staat om een fijn leven te kunnen leiden dat aansluit bij hun wensen. Het liefst thuis en als dat niet kan in één van onze zorgcentra in Maastricht en het Heuvelland. We werken met kleinschalige teams en vinden het belangrijk dat iedereen met plezier zijn werk kan doen. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden cliënten. Hierbij streven we ernaar om onze cliënten iedere dag ‘een dag met een gouden randje’ te bezorgen.

De functie in het kort

Jij levert als adviseur in samenwerking met collega’s een bijdrage aan het succes van de Envida Academie. Je zorgt voor de ontwikkeling, implementatie, borging en evaluatie van diverse leertrajecten binnen Envida, met als doel een bijdrage te leveren aan de strategische doelstellingen. Je fungeert als sparring- en businesspartner voor het management en biedt ondersteuning aan de organisatie, de verschillende teams en individuen bij de uitvoering van hun werk. Hierbij heb je samen met collega’s een coördinerende, adviserende en ondersteunende rol. Je rapporteert de resultaten en prestaties van trajecten aan het management en de directie.

Daarnaast initieer en adviseer je m.b.t. leerbeleid op organisatie- en team niveau en ben je gericht op het voortdurend verbeteren van leren binnen Envida in het algemeen en de Envida Academie in het bijzonder.

Dit ga je doen:

  • Je signaleert leervragen organisatie-breed en ondersteunt bij de analyse, inrichting, opvolging en evaluatie daarvan. Desgewenst zet je verbeterprocessen in gang;
  • Je ontwikkelt samen met je collega-adviseurs leeractiviteiten en maatwerkprogramma’s op basis van de behoefte van organisatie, teams en medewerkers;
  • Je ondersteunt leidinggevenden en medewerkers bij het beter laten werken van teams en individuen, onder andere door creëren van een veilig leer- & werkklimaat;
  • Je adviseert (on)gevraagd en proactief de manager van de Envida Academie rondom relevante thema’s;
  • Je ondersteunt de manager van de Envida Academie bij het opstellen van het strategisch opleidingsplan en jaarplan;
  • Je levert input voor het digitale leerplatform (LXP) en ondersteunt bij het implementeren van innovaties;
  • Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie wat betreft leren en ontwikkelen en andere relevante thema’s, bijvoorbeeld door deelname aan symposia en congressen.
Wat verwachten wij van jou?
  • Je beschikt over een academisch diploma in bijvoorbeeld onderwijskunde of een vergelijkbare opleiding;
  • Je hebt praktijkervaring op het gebied van learning & development en/of organisatieontwikkeling en verandermanagement;
  • Een achtergrond of affiniteit met de zorg is een pre;
  • Je bent analytisch en bent in staat multidisciplinaire samenwerking tot stand te brengen.
Wat mag je van ons verwachten?
  • Een uitdagende functie waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit;
  • Het betreft een fulltime functie voor 32-36 uur per week;
  • Je ontvangt een salaris tussen de €3.399,01 en €5.045,55 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 60);
  • Een vaste aanstelling binnen Envida;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een interessante fietsregeling en het gratis lidmaatschap van Service van Envida. Dankzij dit lidmaatschap krijg je kortingen op allerlei diensten en producten;
  • Daarnaast heeft Envida een actieve ontspanningscommissie, die tal van activiteiten voor de medewerkers organiseert.
Interesse gewekt?

Hebben we je interesse gewekt? Klik dan direct op de Sollicitatiebutton om je cv en motivatiebrief toe te sturen. Solliciteren kan tot 8-12-2022.

De gesprekken staan gepland op vrijdag 16 december 2022. We willen je vragen hier al rekening mee te houden in je agenda.

Meer weten? Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Dan mag je contact opnemen met Petra Paulus, manager Envida Academie, via +31 6 83975842 of petra.paulus@envida.nl Voor overige vragen neem gerust contact op met afdeling recruitment via +31 43 631 4008 of werken@envida.nl Het vacaturenummer van deze vacature is 20661.