Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Basis psycholoog

Werkgever:Het Rughuis
Plaats:Eindhoven

Voor onze locatie in Eindhoven zijn we op zoek naar enkele basispsychologen ter uitbreiding van het team.

Wat wij doen?

Het Rughuis is een specialistische GGZ-instelling en biedt mensen die lijden aan chronische rug-, bekken- en/of nekpijn een innovatief en effectief op gedragswetenschap gebaseerd behandelprogramma aan. Een op het individu afgestemd interdisciplinair behandelplan, gericht op zowel lichaam als geest, wordt vastgesteld. In 6 maanden tijd wordt toegewerkt naar het realiseren van de behandeldoelen. Na deze 6 maanden zorgt een duurzaamheidscontroleprogramma er voor dat behaalde resultaten blijven gehandhaafd.

Het Rughuis kent 5 vestigingen welke te vinden zijn in Capelle aan den IJssel, Eindhoven, Nijmegen, Roermond en Sittard.

Het behandelteam bestaat uit verschillende zorgprofessionals met elk hun eigen expertise:

  • Psycholoog Leefstijl en Vitaliteit: Leefstijlfactoren zijn van invloed op de ontwikkeling en instandhouding van aanhoudende (psychische) klachten. Daarom biedt de Psycholoog Leefstijl en Vitaliteit zorg die gericht is op een positieve leefstijlverandering.
  • Psycholoog Cognitieve Gedragstherapie: de psycholoog CGT heeft gedurende het behandeltraject aandacht voor de relatie tussen gedachten- en gedragspatronen en hoe deze op een positieve wijze aangepast kunnen worden voor de cliënt.
  • Psycholoog Psychosomatiek: in deze rol heb je gedurende het behandeltraject aandacht voor de wisselwerking tussen lichaam en geest. Je gaat ook actief aan de slag met cliënten in het kader van activering, exposure, grenzen herkennen en erkennen.
  • Fysiotherapeut: de fysiotherapeut monitort het fysieke activatieprogramma van de cliënten en helpt bij het vergroten van hun fysieke belastbaarheid door aandacht te hebben voor een gezonde manier van bewegen.

Het behandelteam werkt onder supervisie van één of meerdere regiebehandelaren.

Wat vragen wij van jou?

Van de basispsycholoog vragen wij:

  • Een afgeronde MSc. in de psychologie, zoals Klinische Psychologie, Neuropsychologie, Medische Psychologie, Gezondheidszorgpsychologie of Mental Health;
  • Affiniteit met onze doelgroep en het bevorderen van gezondheidsgedrag;
  • Tenminste 1 jaar behandelervaring;
  • Een flexibele en leergierige houding;
  • Een beschikbaarheid van bij voorkeur 36 uur per week (4 x 9 uur), waarbij het minimum 27 uur is;
  • Bij voorkeur in bezit van een LOGO of BAPD verklaring.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de kans om voorop te lopen in de ontwikkelingen binnen de Nederlandse GGZ en onderdeel uit te maken van een vooruitstrevende, dynamische organisatie.

Naast een uitdagend opleidingsaanbod, bieden wij ook werkbegeleiding en intervisie zodat jij alle ruimte en middelen krijgt om jezelf verder te ontwikkelen tot de psycholoog van de toekomst.

Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract met een 36-urige werkweek en uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Is jouw interesse gewekt?

Direct solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen graag een cv en motivatiebrief waarin je kenbaar maakt welke psychologen functie je voorkeur geniet en of je in bezit bent van een LOGO of BAPD verklaring.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar 088 – 000 1660 en vraag naar Mandy van Mulken (Corporate Recruiter) of kijk op onze website (www.hetrughuis.nl).