Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Productie Medewerker

Werkgever:Hotraco Group BV
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zoeken een ervaren, gedreven en ambitieuze:

Productie Medewerker

Tulderhof is een producent en leverancier van ventilatie componenten en welfare producten in de agrarische sector. Binnen onze organisatie zijn wij constant vernieuwend bezig ten aanzien van product en organisatie. In deze cultuur zoeken wij naar een ervaren productie medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewerken en tot stand brengen van het eindproduct.

Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren productie medewerker die diverse taken kan uitvoeren in onze productie afdeling. De ideale kandidaat zal beschikken over enige ervaring in de hout bewerking. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het voorbereiden en afmonteren van onze uit (grotendeels) hout vervaardigde producten/ componenten. Daarnaast ben je doelgericht en werk je nauwkeurig, dit voer je zelfstandig uit of in teamverband.

Wij vragen:

  • Een afgeronde VMBO opleiding en de nodige ervaring in het vakgebied;
  • Ervaring in het bedienen van CNC machines is een pré
  • Je beschikt over technisch inzicht
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent een enthousiaste en flexibel
  • Je weet het hoofd koel te houden en het overzicht te bewaren

Wij bieden:

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan waarin je een bijdragen kunt leveren aan verdere groei en professionaliseren van onze organisatie en waar ruimte is voor nieuwe initiatieven en ideeën. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen. Daarnaast hechten we naast professionaliteit, veel waarde aan een goede werk- en privébalans.

Salaris indicatie: naar leeftijd en werkervaring

Tulderhof is onderdeel van de Hotraco Group. Deze Group is een internationaal opererende groep van innovatieve en technisch hoogstaande bedrijven die zich toelegt op systeemontwikkeling en systeemintegratie van met name op besturingstechniek georiënteerde oplossingen. Bij de Hotraco Group werken ongeveer 250 medewerkers, waarvan er 20 werkzaam zijn bij Tulderhof.

Wil jij werken bij een innovatieve en groeiende organisatie? Stuur dan je CV met motivatie naar: frits@tulderhof.com t.a.v. Frits Bennik (Bedrijfsleider - Tulderhof).

Meer informatie over Tulderhof kun je vinden op www.tulderhof.com