Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Meewerkend voorman werkplaats

Werkgever:Janssen Kerres
Plaats:Nuenen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Meewerkend voorman werkplaats

Meewerkend voorman Werkplaats Nuenen

Heb jij een passie voor nieuwe auto’s? Ben je helemaal thuis in de autotechniek en zoek je een nieuwe uitdaging? Wil je graag de nieuwste technieken leren en opleidingen volgen? Lijkt het je leuk om in een dealerbedrijf te werken dat in de top 15 van Nederland staat? Dan zoeken wij jou!? Wij zoeken een Meewerkend voorman Werkplaats voor onze vestiging Peugeot Nuenen.

Wat houdt je functie in?

Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor de processen en de kwaliteit in de werkplaats. Je geeft dagelijks leiding aan onze autotechnici en zorgt ervoor dat iedereen volgens de afgesproken procedures en kwaliteitsrichtlijnen zijn taak uitvoert. Je deelt de werkzaamheden in naar kennis en kunde van de autotechnici en controleert daar waar nodig. Je deelt je eigen kennis en kunde met het team en zorgt voor een continu kwaliteitsniveau. Daarnaast zorg je ook dat de veiligheids- en milieuvoorschriften worden nageleefd. Naast deze leidinggevende taken werk je zelf ook mee en voer je werkopdrachten uit. Je hebt nauw contact met service adviseurs aan de servicebalie om te overleggen over het geplande werk. Bij specifieke technische vragen van de klant ben je ook het aanspreekpunt voor de klant. Je rapporteert aan de servicemanager.

Wie zoeken we?

  • Onze nieuwe collega is daadkrachtig, kwaliteitsgericht en proactief.
  • Je denkt mee met de klant en het bedrijf. Door jouw manier van leiding geven weet je het team te motiveren en zorg je voor een optimale werksfeer.
  • Je hebt gedegen kennis van autotechniek en bent ook bereid om opleidingen en cursussen te volgen om deze kennis up-to-date te houden.
  • Je hebt reeds ervaring opgedaan in een soortgelijke functie.
  • Je bent fulltime beschikbaar voor 40 uur per week bij onze vestiging Peugeot Nuenen.
Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende baan bij een dealerbedrijf dat in de top 15 van Nederland staat. Je werkt met vooraanstaande automerken met een rijke historie en een divers modellengamma. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van techniek en volgen de nieuwste technische ontwikkelingen op de voet. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om merk specifieke opleidingen te volgen. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en nog veel meer.

Geïnteresseerd?

Zie jij je toekomst binnen een sterk groeiend en succesvol bedrijf? Stuur dan jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar vacature@janssenkerres.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken via telefoonnummer: +31 85 021 5566

Bedrijfsprofiel Janssen Kerres Automotive In juli 2014 is Autobedrijf Kerres gefuseerd met Autobedrijf J. Janssen. Door de fusie is een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid-Limburg t/m Oost-Brabant. Janssen Kerres Automotive heeft 320 medewerkers en 14 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Kia, Citroën en Peugeot. In de nieuwe strategie is zorgeloze mobiliteit in combinatie met one-stop-shopping stevig verankerd en wordt deze vertaald naar de praktijk. De particuliere en zakelijke klanten profiteren hier van. De klant staat bij Janssen Kerres Automotive altijd centraal.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.