Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Technisch Specialist Nissan

Werkgever:Janssen Kerres
Plaats:Nuenen

Technisch Specialist Nissan

Vacature Technisch Specialist Nissan

Heb jij een passie voor nieuwe auto’s? Ben je helemaal thuis in de autotechniek en zoek je een nieuwe uitdaging? Wil je graag de nieuwste technieken leren en opleidingen volgen? Lijkt het je leuk om in een dealerbedrijf te werken dat in de top 15 van Nederland staat? Dan zoeken wij jou! Voor onzevestiging Renault/Peugeot Nuenen zijn wij op zoek naar een Technisch specialist Nissan.

Wat ga je doen?

De dag start met een bak koffie en een goed gesprek met je collega’s. In de moderne en uitgeruste werkplaats maak je samen met je collega’s waar wat onze klanten verwachten: Zorgeloos rijplezier! Je voert alle voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden uit, lost storingen op, stelt diagnoses en voert diverse controles, keuringen en reparaties uit. Je werkt geheel volgens de geldende richtlijnen en voorwaarden van onze mooie merken Renault, Dacia, Nissan, Citroën, Peugeot en Kia.

Wie zoeken we?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega met de volgende kwalificaties:

  • Afgeronde opleiding mbo-autotechniek niveau 4;
  • Recente ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van autotechniek en auto-elektronica;
  • Technisch en commercieel inzicht;
  • Beschikt over een groot kwaliteitsbewustzijn;
  • Durft verantwoordelijkheid te dragen en initiatief te nemen;
  • Ervaring met onze merken is niet vereist.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime functie voor 40 uur per week met als standplaats Nuenen. Daarnaast bieden wij een uitdagende baan bij een dealerbedrijf dat in de top 15 van Nederland staat. Je werkt met vooraanstaande automerken met een rijke historie en een divers modellengamma. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van techniek en volgen de nieuwste technische ontwikkelingen op de voet. Daarnaast zijn er ook doorgroeimogelijkheden naar de functie van eerste autotechnicus/technisch specialist en mogelijkheden om merk specifieke opleidingen te volgen. Wij hebben een prettige en collegiale werkomgeving waarin meedenken wordt gewaardeerd. Ook zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals personeelskortingen, collectieve zorgverzekeringen en meer.

Ja, ik wil een baan bij Janssen Kerres!

Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie jij deze veelzijdige, uitdagende baan wel zitten? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar

vacature@janssenkerres.nl

Wil je ons direct spreken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met afdeling Personeelszaken via telefoonnummer:

+31 85 021 5566

Wij staan je graag te woord.

Sollicitatieprocedure

Super leuk dat je gesolliciteerd hebt! Wij zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken en nemen contact met je op. Hierna kan een eerste gesprek volgen, zodat we je leren kennen. We geven je daarna een Tour du Janssen Kerres, zodat je de werkplek ziet, collega’s ontmoet en onze koffie kunt beoordelen. Ben jij onze ideale collega? Dan doen we je een aanbod dat je niet kunt weigeren. Succes!

Bedrijfsprofiel Janssen Kerres Automotive

In juli 2014 is Autobedrijf Kerres gefuseerd met Autobedrijf J. Janssen. Door de fusie is een verzorgingsgebied ontstaan dat strekt van Zuid-Limburg t/m Oost-Brabant. Janssen Kerres Automotive heeft 320 medewerkers en 14 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Nissan, Kia, Citroën en Peugeot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.