Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief medewerker

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Waar een beroep wordt gedaan op jouw punctualiteit zit jij helemaal op je plek. Als je dan ook nog beseft dat je dit doet voor je kostbare medemens word je meteen enthousiast.

Wat ga je doen?

Je gaat je de zorg aan “mensen zonder helper” mede mogelijk maken doordat je aan de basis staat van een goede declaratie van de kosten bij bijvoorbeeld gemeentelijke overheden.

De toegewezen zorgfinanciering (WMO, JW, WLZ, ZVW en FZ) voer je door in de systemen, Dat vraagt uitzoekwerk en een juiste invoering. Uitdagende component hierbij is dat de verschillende gemeentes, zorgkantoren en zorgverzekeraars met verschillende systemen werken.

In je rol van administratief medewerker Trajectmanagement heb je regelmatig contact met interne collega’s, gemeentelijke overheden, zorgkantoren en – verzekeraars.

Dit essentiële werk doe je samen met een administratieve collega. Na de inwerkperiode is voornamelijk thuiswerken een optie en werk je regelmatig een dagje samen op het Bedrijfsbureau in Eindhoven.

Dit ben jij

Je wordt warm van bovenstaande taakomschrijving en herkent je dan ook in het volgende:

  • Punctueel;
  • Prima communicatieve skills;
  • Goed eigen werk organiseren;
  • Werk- en denkniveau mbo;
  • Affiniteit met onze doelgroep.

Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

Oh ja: Handig als je op bereisbare afstand van Eindhoven woont.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is werken met betekenis voor anderen. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. Je zult je welkom voelen in onze bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:

  • Een contract voor 32uur per week (uren zijn bespreekbaar).
  • Een overeenkomst voor de duur van 12 maanden. Je vervangt iemand tijdens zwangerschap.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 6 van de cao Sociaal Werk (€2.348,- tot €3.361,- o.b.v. 36 uur).
  • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling, opbouw vakantiegeld en een goede pensioenregeling.


Als er na je tijdelijke contract passende mogelijkheden zijn binnen onze organisatie gaan we hier zeker met elkaar over in gesprek als we wederzijds enthousiast over elkaar zijn.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Het Leger des Heils werkt in Nederland vanuit verschillende regio’s. Regio Zuidoost bestrijkt, met zo’n 300 medewerkers, een groot gedeelte van Noord-Brabant, geheel Limburg en de stad Nijmegen. Vanuit onze bedrijfsbureaus in Maastricht en Eindhoven wordt het primaire proces gefaciliteerd door de ondersteunende afdelingen, zoals HR, Control en Financiën, Bureau Traject Management en natuurlijk onze Facilitaire afdeling.

Bureau Traject Management

Bureau Traject Management (BTM) is de afdeling binnen het Leger des Heils waar alle aanmeldingen binnenkomen, intakes worden gedaan, indicaties worden aangevraagd en administratief worden verwerkt. Vanuit BTM wordt het traject van de deelnemers gevolgd en (mede) vorm gegeven. Wij doen dit door een trajectmanager te koppelen aan een deelnemer voor de duur van zijn gehele traject. Het BTM team is hierdoor betrokken bij de zorg aan alle deelnemers vanuit al onze afdelingen en vervult een spilfunctie in het zorgtraject.

De backoffice (BO) is een onderdeel van afdeling BTM. Binnen de BO dragen wij zorg voor de juiste verwerking van indicaties. De backoffice is ondersteunend aan de afdeling BTM en draagt bij aan de continuering van de zorg aan onze deelnemers.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden, wacht dus niet te lang met solliciteren. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures .

Eerst meer weten? Bel dan met Ko Henderiks, Manager Bureau Trajectmanagement via 06 29 60 93 05

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten een streepje voor.