Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ambulant Begeleider

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vanuit jouw expertise mensen begeleiden in hun eigen vertrouwde omgeving. Dat werkt niet alleen stimulerend voor de cliënten, maar geeft jou ook de mogelijkheid om je eigen planning te maken en om aan ieder individu voldoende tijd en aandacht te besteden.

Wat ga je doen?

Onze ambulante afdeling in Eindhoven groeit. Dit betekent dat we nog meer kwetsbare mensen kunnen begeleiden in hun proces en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Als onderdeel van ons ambulante team in Eindhoven zet jij je in voor de meest kwetsbaren in de regio. Onze doelgroep bestaat uit allerlei bijzondere mensen, die vaak een ‘rugzakje’ met zich mee dragen. Hierin gaan psychiatrische en/of verslavingsproblemen verscholen, maar ook kampen zij geregeld met schulden, justitiële kaders en een laag niveau van woon- of sociale vaardigheden.

Jouw uiteindelijke doel is dat deelnemers (zo noemen wij onze cliënten) zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen en kunnen deelnemen aan de maatschappij. Door jouw intensieve begeleiding en het persoonlijke contact werk je aan stabilisatie van de situatie en aan herstel. Dat bereik je door te ondersteunen op veel verschillende leefgebieden: woonvaardigheden, financiële zaken, hulp bij opvoeding en allerhande praktische zaken. Daarbij neem je een motiverende en inspirerende houding aan en maak je samen met de deelnemer haalbare plannen. Structuur is voor de deelnemers erg belangrijk en dus is het van belang dat het persoonlijke contact goed onderhouden wordt, zodat de band tussen jou en de deelnemers iedere dag weer een beetje groeit.

Dit ben jij

Je bent enthousiast, ziet het al helemaal voor je en herkent jezelf in het volgende?

Mooi, we zien ernaar uit je te ontmoeten.

  • Je hebt een relevante Hbo-opleiding afgerond (Social Work, MWD, SPH, Hbo-V, etc).
  • Je hebt affiniteit en bij voorkeur (ambulante) ervaring met onze multiproblem doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden.
  • Je beschikt over een rijbewijs plus auto.


Je bent christen (katholiek, protestant of anders) en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op

www.legerdesheils.nl/identiteit

.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen goede arbeidsvoorwaarden, je bent van grote betekenis voor de deelnemers en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Jij zorgt voor de deelnemers, dus zorgen wij voor jou en daar zetten wij graag het volgende tegenover:

  • Een contract voor 24-32 uur per week (uren zijn bespreekbaar).
  • Standplaats Eindhoven.
  • Een overeenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Een prima salaris in schaal 8 van de cao Sociaal Werk (€2.921 - €4.086 o.b.v. 36 uur per week).
  • Een Individueel Keuzebudget, loopbaanbudget voor je duurzame inzetbaarheid en een prima pensioen via PFZW.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

In regio Zuidoost werken we onder meer met ambulante teams voor de meest kwetsbare mensen in onze regio, die vanuit een dak- en thuisloze situatie een eigen woning toegewezen hebben gekregen, maar ook te maken hebben met complexe problematiek op het gebied van verslaving en/of psychiatrie.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaten hebben gevonden, wacht dus niet te lang met reageren. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures. Eerst meer weten? Bel dan met Richard Clijsen (afdelingsmanager Ambulant Eindhoven) via 06 - 25765908. Meer weten over de procedure? Bel dan met Kenneth Ottenhoff (recruiter) via 06 -15162110.

We zien ernaar uit je te ontmoeten en nodigen je vrijblijvend uit voor een kop koffie of om via Teams eens verder te praten.