Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ambulant Begeleider Mbo

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Op huisbezoek bij onze kwetsbare cliënten, bellen in de auto, op kantoor overleggen met collega’s én thuis alle administratieve taken bijwerken – hoeveel afwisseling wil je hebben? Eén ding is zeker: met onze ervaren ambulante collega’s en de bijzondere mensen die wij mogen begeleiden zul je je niet vervelen en ontwikkel jij jezelf nóg meer binnen het sociaal domein.

Wat ga je doen?

Als onderdeel van ons ambulante team in regio Eindhoven maak jij je hard voor de meest kwetsbare mensen in de omgeving. Onze doelgroep bestaat uit allerlei mooie mensen die het zonder hulp niet redden om zelfstandig te blijven wonen en deel te nemen aan onze maatschappij. Vaak liggen daar psychiatrische en/of verslavingsproblemen aan ten grondslag, maar ze kampen ook geregeld met schulden, justitiële kaders en een laag niveau van woon- of sociale vaardigheden. Als Ambulant begeleider ondersteun je daarom op veel verschillende leefgebieden: financiële zaken, woonvaardigheden, hulp bij opvoeding en allerhande praktische zaken.

Je hebt een signalerende functie en levert input aan de Hbo-begeleider, die verantwoordelijk is voor het opstellen en bijsturen van het begeleidingsplan.

In die plannen is veel ruimte voor jouw ideeën en creativiteit, want onze doelgroep laat zich lastig met een standaardoplossing begeleiden. Door jouw intensieve begeleiding werk je aan stabilisatie van de situatie en aan herstel. En hoe gaaf is het als we tóch kleine stapjes zetten met onze cliënten? Daar doen we het tenslotte voor.

Dit ben jij

Je bent enthousiast, ziet het al helemaal voor je en herkent jezelf in het volgende?

Mooi, we zien ernaar uit je te ontmoeten.

  • Je hebt een relevante Mbo- of Hbo-opleiding afgerond (SPW, MMZ, MWD, etc).
  • Je hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met onze multiproblem doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden.
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig én in teamverband werken.


Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op

www.legerdesheils.nl/identiteit

.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen goede arbeidsvoorwaarden, je bent van grote betekenis voor de deelnemers en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Jij zorgt voor de deelnemers, wij zorgen voor jou en daar zetten wij graag het volgende tegenover:

  • Een contract voor 24-32 uur per week.
  • Een overeenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 6 van de cao Sociaal Werk (€ 2.375,- tot 3.399,- o.b.v. 36 uur).
  • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling en een goede pensioenregeling.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Zo begeleidt ons ambulante team in omgeving Eindhoven de meest kwetsbare mensen in onze regio, die vanuit een dak- en thuisloze situatie een eigen woning toegewezen hebben gekregen, maar ook te maken hebben met complexe problematiek op het gebied van verslaving en/of psychiatrie.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaten hebben gevonden, dus wacht niet te lang met reageren. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures. Eerst meer weten? Bel dan met Richard Clijsen (Afdelingsmanager Ambulant Eindhoven) via 06 – 2576 5908.