Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Business Controller

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een enthousiaste financial die graag iets wil betekenen voor je medemens? Dan is deze rol als Business Controller bij Het Leger des Heils wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Business Controller bij Het Leger des Heils krijg je de unieke kans om jouw financiële expertise in te zetten voor een goed doel. In deze rol speel je een sleutelrol in het realiseren van onze zorgdoelstellingen in de regio Zuidoost (Noord-Brabant, Limburg en Nijmegen)

Je komt te werken in een dynamische omgeving waar jouw inbreng echt telt. Je bent de financiële en bedrijfsmatige spil voor onze afdelingsmanagers en gaat aan de slag met uiteenlopende uitdagingen. Van het opstellen van rapportages en begrotingen tot het doorrekenen van kostprijzen en het toetsen van businesscases op haalbaarheid. Jouw analyses en adviezen maken het verschil voor zorgmanagers, en zo draag je bij aan de optimalisatie van onze zorgprocessen en het behalen van onze doelstellingen.

Wat deze functie extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om multidisciplinair te werken in gelegenheidsteams. Je zult samenwerken met collega's uit verschillende disciplines, wat niet alleen zorgt voor een frisse blik op de uitdagingen, maar ook bijdraagt aan een collegiale en inspirerende werksfeer. Je hebt de kans om projecten aan te pakken die niet alleen regionaal, maar ook landelijk impact hebben, waardoor jouw werk een breed bereik heeft.

Jouw belangrijkste taken op een rijtje:


  • Adviseren en prognoses opstellen: Je adviseert afdelingsmanagers en stelt gedetailleerde prognoses en forecasts op, hierbij heb je oog voor zowel de kansen als de risico's
  • Multidisciplinair werken: Je schakelt met veel verschillende spelers en beheert stakeholders effectief
  • Vertalen van complexe financiële informatie naar begrijpelijke taal voor managers
  • Stakeholdermanagement: Je schakelt makkelijk tussen verschillende teams en beheert stakeholders effectief


Dit ben jij

Je bent een enthousiaste financial die graag iets wil betekenen voor je medemens. Je krijgt energie van het werken met mensen en het delen van jouw financiële expertise. Doordat je je goed kunt inleven in operationele processen, vertrouwen mensen op jouw financiële inzichten. Ad-hoc vraagstukken? Die zie jij als een uitdaging!

Verder:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding het gebied van bedrijfseconomie, controlling of accountancy;
  • Je bent of 32-36 uur per week beschikbaar
  • Je bent nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers en vindt het leuk om data te vertalen naar heldere rapportages en inzichten en daardoor een bijdrage te leveren aan het verbeteren van ons regionale beleid
  • Je bent analytisch, proactief, kritisch, verbindend, kunt plannen en organiseren, en hebt affiniteit met data en processen;


Je bent Christen (Katholiek, Protestant of anders) en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

Bij voorkeur zoeken wij een collega met enkele jaren ervaring als business controller in een zorgorganisatie. Heb je deze ervaring niet, maar voldoe je verder wel aan de hiervoor genoemde eisen? Dan nodigen we je zeker ook uit om te solliciteren!


Dit bieden wij

Het Leger des Heils vervult een waardevolle rol in onze samenleving, en jouw bijdrage aan ons team is hierin van groot belang. Het werk dat je bij ons verricht, biedt zowel professionele als persoonlijke voldoening. Bovendien is het een plek waar je jouw christelijke geloof in de praktijk kunt brengen. Onze medewerkers ervaren een warme sfeer, onderlinge betrokkenheid en veel vrijheid in hun werk.

Daarnaast bieden wij jou:


  • Salaris: Een salaris volgens CAO Sociaal Werk, schaal 10 (minimaal € 3.802,- en maximaal €5.702,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek)
  • Ruimte voor ontspanning: Wij begrijpen dat ons werk soms veel van je kan vragen. Daarom krijg je bij een fulltime dienstverband (36 uur) 170 verlofuren.
  • Stabiliteit: Een overeenkomst voor een jaar, met de intentie deze te verlengen voor onbepaald tijd.
  • Groei voorop: Bij ons hoeft jouw ontwikkeling niet stil te staan. Met een loopbaanbudget en onze interne Leger des Heils Academie zijn er volop kansen om te groeien.
  • Van A naar B: Bij ons krijg je altijd een reiskostenvergoeding (in de vorm van een kilometervergoeding, NS Business Card, fietsplan).
  • Extra’s: Daarnaast heb je recht op een individueel keuzebudget (eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%), pensioenopname en sportbudget.


De standplaats voor deze functie is Eindhoven maar bij Het Leger des Heils geloven we dat flexibiliteit in de werkomgeving bijdraagt aan de tevredenheid en effectiviteit van onze medewerkers. Als Business Controller bij het Leger des Heils krijg je dan ook alle vrijheid om je werk op een manier te organiseren die het beste bij jou past, zodat jij je volledig kunt richten op het maken van impact in onze organisatie.

Over het Leger des Heils

Leger des Heils Zuidoost Het Leger des Heils werkt in Nederland vanuit verschillende regio’s. Regio Zuidoost, met ruim 400 medewerkers, beslaat Noord-Brabant, Limburg en Nijmegen. De bedrijfsbureaus in Maastricht en Eindhoven ondersteunen het primaire proces via afdelingen zoals HR, Control, Financiën, Bureau Traject Management en Facilitaire Dienst. Deze teams zijn essentieel voor het functioneren van de organisatie en bieden ondersteuning aan verschillende afdelingen, waaronder HR, Control, Financiën, Bureau Traject Management en de Facilitaire Dienst. Samen zorgen deze afdelingen ervoor dat onze medewerkers de juiste tools en middelen hebben om hun werk effectief uit te voeren, zodat zij zich kunnen richten op de zorg voor onze cliënten.


Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

De vacature staat open tot en met zondag 15 september en de gesprekken worden gepland op donderdag 19 september. Noteer deze dag dus vast in je agenda.

Liever eerst even kennismaken? Plan hieronder met recruitment online een afspraak in!