Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Groepsbegeleider Flexpool

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij op zoek naar een flexibele en afwisselende baan waarbij je op verschillende afdelingen met diverse doelgroepen aan de slag gaat? Ben jij een starter binnen het Sociaal Domein of misschien net afgestudeerd? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als Begeleider in de Flexpool word je ingezet op verschillende afdelingen in de regio’s Venlo, Noord-Brabant en Nijmegen. Zo leer jij de ins & outs van de organisatie kennen, raak je bekend met de verschillende teams en ervaar je hoe mooi het werken de diverse doelgroepen is. Door de inzet op verschillende afdelingen heb je de kans om jezelf te profileren binnen de organisatie. Veel van onze Flexpool medewerkers groeien na verloop van tijd door naar een ‘vaste’ afdeling.

Nog even over die doelgroepen: multi-problematiek moet je wel liggen. In de praktijk hebben we veel te maken met mensen met verslavingsproblematiek, psychiatrische problemen, justitiële kaders, LVB en dak- en thuisloosheid. Juist de combinatie van deze en andere factoren maakt ons werk zo uitdagend en gevarieerd. Jij als begeleider levert een volledige en volwaardige bijdrage op het gebied van begeleiding en zorg. Dit betekent dat je nauw samenwerkt met collega’s uit de vaste teams én uit de Flexpool en dat jij je bezighoudt met:

  • Het uitvoeren, monitoren en bewaken van de zorgtrajecten.
  • Het creëren van een veilig en vertrouwd leefklimaat en duidelijke structuur.
  • Het herstel van het gewone leven van de deelnemers.
  • Het activeren van deelnemers tot een zinvolle dag- en tijdsbesteding.
  • Een actieve rol in het teamoverleg om zo specifiek mogelijk uit te kristalliseren wat de individuele deelnemer nodig heeft.


Ben jij op Hbo-niveau afgestudeerd? Dan zul jij je naast het uitvoeren, monitoren en bewaken van de zorgtrajecten, ook bezighouden met het schrijven van de zorgplannen.

Dit ben jij

We zijn er voor de deelnemers én voor elkaar. Het is dus van belang dat je rust uitstraalt en anderen weet mee te nemen in een positieve denkwijze, (werk)houding en onderlinge omgang. Verder beschik je over het volgende:

  • Je hebt een relevant mbo3 diploma (met min. 3 jaar ervaring in vergelijkbare functie), een mbo4 diploma, een hbo propedeuse, óf hbo diploma (denk aan opleidingen als: SPW, MMZ, Verpleegkunde, Verzorgende, Social Work, SPH, MWD, etc.).
  • Je hebt affiniteit met onze multiproblem doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden.
  • Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien.
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig én in teamverband werken.
  • Je hebt bij voorkeur je rijbewijs en een eigen auto i.v.m. de geografische spreiding van de locaties, natuurlijk wordt er rekening gehouden met jouw woonplaats en de reisafstand.


Je bent christen (katholiek, protestant of anders) en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op

www.legerdesheils.nl/identiteit

.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen ‘werk’, je bent van grote betekenis voor anderen en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Je zult je welkom voelen in onze bijzondere organisatie, waar veel ruimte is voor input en ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je:

  • Vrijheid en inspraak qua rooster: je kunt via zelfroostering je eigen diensten plannen.
  • Een contract met een vast aantal uren per week (8 - 32 uur per week).
  • Een overeenkomst voor 7 of 12 maanden met de intentie te verlengen.
  • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring volgens de cao Sociaal Werk: Mbo3 of -4 schaal 6 € 2.644,- tot €3.710,- o.b.v. 36 uur / Hbo schaal 8 €3.125,- tot €4.372,- o.b.v. 36 uur.
  • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist (vanaf 10,9 km) en een kilometervergoeding van maximaal € 179,57 netto per maand als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen).
  • 170 verlofuren per jaar (o.b.v. fulltime) en je hebt recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt (afhankelijk van je leeftijd).
  • Een Individueel Keuzebudget incl. 13e maand (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%).
  • Loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid).
  • Een prima mobiliteitsregeling.
  • Goede pensioenregeling via PFZW.
  • Een jaarlijks sportbudget.
  • De mogelijkheid tot scholing.


Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk. We zullen je dan ook stimuleren om te blijven leren. Dit kan bijvoorbeeld door de trainingen die wij aanbieden via onze Leger des Heils Academie. De eerste drie jaar dat je bij ons werkt, nemen we jou mee in een traject waarin jouw deskundigheid nog meer zal worden bevorderd. We zullen je uitdagen om nieuwe dingen te proberen. Een foutje? Die mag je gewoon maken. Leren op je werkplek: zodat jij én wij er beter van worden.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Onze woonvoorzieningen bieden plek aan mensen uit de regio die geen vaste woon- of verblijfplaats hadden. Zij kampen met een verslaving in combinatie met psychische klachten, een Licht Verstandelijke Beperking, justitiële kaders en andere achtergronden, waardoor er geen plaats voor hen is in reguliere instellingen. Wij begeleiden hen op het gebied van wonen, daginvulling, sociale contacten, financiën, vrije tijd en werken herstel gericht. voorzien hen van een eigen kamer, de eerste levensbehoeftes en stabiliteit. Het uiteindelijke doel is dat deelnemers zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden. Reageer dus snel via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures. Eerst meer weten? Bel dan met teamleider Mathijs Oostdijk via 06 - 25 76 50 91. Meer weten over de procedure? Bel dan met recruiter Kenneth Ottenhoff via 06 – 15 16 21 10.

Binnen enkele dagen na je sollicitatie nemen wij contact met je op.