Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Trajectmanager

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Jij gunt mensen die dat nodig hebben de best mogelijke zorg en zet daar jouw kennis en ervaring graag voor in tijdens het zwangerschapsverlof van onze collega.

Wat ga je doen?

Nadat je een goede intake hebt gehad met cliënt en eventuele begeleider en de zorgvraag helder is organiseer je:

  • De juiste financieringsroute;
  • Een gepaste plek binnen ons zorgaanbod;
  • Evaluatiemomenten tijdens zorgtraject.

Je bent voor zowel de cliënt (we noemen hen deelnemers), eventuele verwijzers en je collega’s in het primaire proces de centrale figuur in het traject tot aan het moment van uitstroom.

Als Trajectmanager ben je vast aanspreekpunt voor je collega’s in het primair proces, je houdt je bezig met:

  • Instroom, uitstroom, doorstroom van onze deelnemers;
  • Plannen, evaluaties en andere acties in Clever aan de hand van BI rapporten
  • Contacten met verwijzers


Je bent gedurende het hele zorgtraject betrokken en aanspreekpunt rondom de zorg voor de deelnemer en zijn eventuele verwijzers.

Doordat je goed overzicht hebt van wat we aan hulp en zorg kunnen bieden en inzicht hebt in capaciteit en bezetting, kun je de medewerkers in het primaire proces ondersteunen om de kwaliteit van de zorg zo efficiënt en effectief mogelijk uit te kunnen voeren. Zo werken wij mee aan het herstelgerichte proces dat de deelnemer doorloopt binnen ons hulp- en zorgaanbod.

Dit ben jij

Je hebt een Relevante hbo opleiding, bijvoorbeeld Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of Social Work en kennis van de sociale kaart in het werkgebied.

Verder is het volgende belangrijk:

  • Kennis van het werken met indicatiestellingen en/of zorgtoewijzingen;
  • Kennis van procesmatig werken;
  • Werkervaring met de doelgroep van het Leger des Heils, in het bijzonder die van Jeugd & Gezin
  • Vermogen om zowel maatschappelijk als zakelijk te denken;
  • Talent voor netwerken;
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als teamgericht te werken;

Om deze rol goed te kunnen vervullen ben je communicatief vaardig, kun je goed luisteren naar wat de deelnemers en afdelingen nodig hebben, weet je overzicht te bewaren en ben je in staat de regie te pakken.

Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende ervaring met een aanstelling voor 4 maanden vanwege een zwangerschapsverlof.
  • Een contract voor 32 uur/week.
  • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 9 die loopt van € 3.069,- tot € 4.545,- per maand bij een 36-urige werkweek.
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn
  • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling, opbouw vakantiegeld en een goede pensioenregeling.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Het Leger des Heils werkt in Nederland vanuit verschillende regio’s. Regio Zuidoost bestrijkt, met zo’n 300 medewerkers, een groot gedeelte van Noord-Brabant, geheel Limburg en de stad Nijmegen. Vanuit onze bedrijfsbureaus in Maastricht en Eindhoven wordt het primaire proces gefaciliteerd door de ondersteunende afdelingen, zoals HR, Control en Financiën, Bureau Traject Management en natuurlijk onze Facilitaire afdeling.

In deze regio werken we onder meer met ambulante teams voor de meest kwetsbare mensen in onze regio, die vanuit een dak- en thuisloze situatie een eigen woning toegewezen hebben gekregen, maar ook te maken hebben met complexe problematiek op het gebied van verslaving en/of psychiatrie.

Onze woonvoorzieningen bieden plek aan mensen uit de regio die geen vaste woon- of verblijfplaats hadden. Zij kampen met een verslaving in combinatie met psychische klachten, een Licht Verstandelijke Beperking, justitiële kaders en andere achtergronden, waardoor er geen plaats voor hen is in reguliere instellingen. Wij begeleiden hen op het gebied van wonen, daginvulling, sociale contacten, financiën, vrije tijd en werken herstel gericht. voorzien hen van een eigen kamer, de eerste levensbehoeftes en stabiliteit. Het uiteindelijke doel is dat deelnemers zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving.

Ook staan wij klaar voor mensen die gedwongen door oorlog, calamiteiten, armoede of vervolging, vluchten naar een veilige plek om weer een nieuw bestaan te kunnen opbouwen. Het Leger des Heils doet wat nodig is om deze mensen te helpen. Het Leger des Heils wil zich tijdens het bieden van opvang aan (grote) groepen vluchtelingen in het bijzonder inzetten voor kwetsbare groepen of individuen.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden, wacht dus niet te lang met solliciteren. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures .

Eerst meer weten? Bel dan met Ko Henderiks, Manager Bureau Trajectmanagement via 06 29 60 93 05

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor 12 oktober a.s.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten een streepje voor.