Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Kinderverpleegkundige

Werkgever:MMC
Plaats:Veldhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Kinderverpleegkundige (onbepaalde tijd / 24-36 uur per week)

Begeleiden patiënten tussen 0 en 18 jaar – coördineren van zorg - multidisciplinaire afstemming. Ben jij de ambitieuze kinderverpleegkundige die ons team komt versterken?

Vacature details

 • Locatie Veldhoven
 • Aantal uren 24 - 36

Jij zorgt voor

 • Coördinatie van de zorg voor de patiënten, waarbij je het kind én de ouders/verzorgers betrekt. In MMC werken we volgens het Family Centred Care principe. Jij weet als geen ander een goed beeld te vormen van jouw patiënten, jij merkt signalen op, ziet de patiënten als onderdeel van het gezin als geheel en kunt de aandacht geven die nodig is. Ook als het druk is.
 • Begeleiding en ondersteuning van veel verschillende patiënten. Dit kunnen pasgeboren baby’s zijn, maar ook puberende tieners van 18 jaar. En alles daartussenin. Uiteraard begeleid je de ouders ook. Patiënten verzorg je mét en zonder ouders. In sommige gevallen verricht je verpleegkundige handelingen zoals het inbrengen van sondes of het aanbrengen van een zuurstofbril.
 • Begeleiding bij diverse onderzoeken. Dit kan voorzorg zijn of begeleiding van patiënten bij onderzoek of nazorg na een onderzoek of een operatie.
 • Afstemming met het multidisciplinair behandelteam waarin je met diverse collega’s vanuit verschillende specialismen werkt.
 • Deelname aan werkgroepen op de afdeling, dit kan zijn op gebied van bijvoorbeeld kwaliteit, protocollen, infectie of evidence based werken.

Dit doe je samen met

Een multidisciplinair team van specialistisch kinderverpleegkundigen, verpleegkundigen, sociaal pedagogisch medewerkers, kinderartsen en specialisten. Wij zetten ons dagelijks in om de beste zorg te kunnen bieden. Op de afdeling wordt gewerkt volgens het Family Centred Care principe.

Wij werken in een prachtig Vrouw Moeder Kind-centrum op locatie Veldhoven. Er zijn 12-16 bedden voor patiënten van 0-18 jaar. Ook is er een kinderdagbehandeling voor patiënten van 0-18 jaar waar patiënten één dag verblijven De kinderen en jongeren worden opgenomen voor onderzoek, behandeling of operatie. Binnen de zorg voor de patiënten is er ruimte voor plezier. Zo zijn er wekelijkse muziekworkshops, bezoekjes van de cliniclowns, komen er spelers van PSV langs of krijgt de afdeling een bezoek van Sinterklaas.

Ook is de afdeling volop bezig met het doorvoeren van verbeteringen, zowel door nieuwe (medische) toepassingen te implementeren, als de virtual reality bril, als ook door onze verpleegkundigen te blijven ontwikkelen door onder andere bedside teaching en het organiseren van carrousel dagen waarvoor de verpleegkundigen zelf hun input leveren.

Dit past bij je als

 • Je een ambitieuze, BIG-geregistreerde kinderverpleegkundige bent.
 • Je zelfstandig, stressbestendig en flexibel bent en goed kunt samenwerken, plannen en organiseren.
 • De kwaliteit van de patiëntenzorg bij jou uiteraard voorop staat en je graag actief bezig bent met kwaliteitsverbeteringen van de zorg. Al jouw ideeën zijn welkom!
 • Je soepel inspeelt op veranderingen in werkwijzen en procedures, zoals het werken met een nieuw elektronisch patiëntendossier of aangepaste protocollen.
 • Je rust uitstraalt en communiceert op een duidelijke en plezierige manier, waardoor patiënten en hun naasten zich op hun gemak voelen en goed geïnformeerd worden.
 • Je goed bent in plannen en prioriteren. In drukke situaties houd jij je hoofd koel.
Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar.
 • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakketaanbieden. Deze functie is ingeschaald in FWG 50 (maximaal €3774,00 bruto per maand op fulltime basis) conform de generieke functie specialistisch verpleegkundige B.
 • Voor deze vacature geldt: Is er een overtuigende match? Dan krijg je gelijk een contract voor onbepaalde tijd.
 • We diverse workshops aanbieden voor onze medewerkers op gebied van gezondheid, denk aan stoelmassages en mindfulness.
 • Je via onze uitgebreide MKA regeling voor bruto geld een fiets, een tablet, telefoon of je sportabonnement kunt aanschaffen.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?

Heb je interesse in deze functie bij MMC? Dan zien we graag jouw reactie, in ieder gevalvóór 6 december a.s., via onderstaande button.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of maak een afspraak met Marjolijn Vermeulen, afdelingshoofd, te bereiken via telefoonnummer +31 40 888 9372 of marjolijn.de.jong@mmc.nl

De gesprekken worden gepland op vrijdag 17 december.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Hebben wij op dit moment geen verpleegkundige vacature die bij jouw wensen aansluit, stuur een open sollicitatieen we kijken samen naar de mogelijkheden in MMC.