Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Psycholoog FT/PT

Werkgever:PHI
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De (specialistische) GGZ in Nederland is volop in beweging en wij bieden jou de kans om samen met ons hierin voorop te lopen! Wil jij jouw steentje bijdragen aan het bevorderen van de algehele gezondheid van onze cliënten middels een integrale aanpak en herstelgerichte zorg? Lees dan snel verder om deze functie en onze unieke organisatie beter te leren kennen!

Wat wij doen?

Premium Healthcare Interventions (PHI) is een ambulante, gespecialiseerde GGZ instelling die zich focust op de behandeling van cliënten met stemmingsstoornissen, angststoornissen en somatoforme stoornissen. PHI ziet de mens graag als één geheel en vindt het dan ook logisch dat iemand in tijden van ziekte of onbalans ook als één geheel wordt gezien. In de praktijk betekent dit dat er aandacht is voor geest én lichaam.

PHI kent inmiddels 7 vestigingen, gevestigd in Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Eindhoven, Oosterhout en Utrecht.

Bij PHI wordt binnen een transdiagnostisch raamwerk behandeld vanuit de grondbeginselen van de gedragstherapie. Onze interdisciplinaire totaalaanpak kent vier belangrijke uitgangspunten:

 • We werken met een compact en afgebakend blended behandeltraject;
 • Hebben structureel aandacht voor psychosomatiek;
 • Streven altijd naar een duurzaam resultaat;
 • Handelen vanuit een ‘meten is weten’ gedachtegoed.
 • Om tot onze succesvolle en duurzame behandelresultaten te komen, wordt de zorg ingericht door een vast behandelteam. Het behandelteam bestaat uit verschillende zorgprofessionals met elk hun eigen expertise:

  • Psycholoog Leefstijl en Vitaliteit : Leefstijlfactoren zijn van invloed op de ontwikkeling en instandhouding van aanhoudende (psychische) klachten. Daarom biedt de Psycholoog Leefstijl en Vitaliteit zorg die gericht is op een positieve leefstijlverandering.
  • Psycholoog Cognitieve Gedragstherapie : de psycholoog CGT heeft gedurende het behandeltraject aandacht voor de relatie tussen gedachten- en gedragspatronen en hoe deze op een positieve wijze aangepast kunnen worden voor de cliënt.
  • Psycholoog Psychosomatiek : in deze rol heb je gedurende het behandeltraject aandacht voor de wisselwerking tussen lichaam en geest. Je gaat ook actief aan de slag met cliënten in het kader van activering, exposure, grenzen herkennen en erkennen.
  • Fysiotherapeut(e) : de fysiotherapeut(e) monitort het fysieke activatieprogramma van de cliënten en helpt bij het vergroten van hun fysieke belastbaarheid door aandacht te hebben voor een gezonde manier van bewegen.

  Het behandelteam werkt onder supervisie van één of meerdere regiebehandelaren.

  In samenwerking met het team en de cliënt stel je een behandelplan op. Dit gebeurt op basis van een gedegen intake die leidt tot individuele behandeldoelen voor de cliënt. Je monitort de voortgang en stelt gezamenlijk het behandelplan bij daar waar dat van toepassing is. Je zorgt voor de juiste verslaglegging in ons elektronisch cliëntendossier. Eens per week neem je deel aan het multidisciplinaire overleg, wat aan de basis ligt van het interdisciplinair behandelen.

  Wat vragen wij van jou?

  Van een Psycholoog vragen wij:

  • Affiniteit met onze doelgroep en het bevorderen van gezondheidsgedrag;
  • Enkele jaren behandelervaring;
  • Een flexibele en leergierige houding;
  • Een beschikbaarheid van 27, 32 of 36 uur per week;
  • In bezit van een LOGO verklaring.

  Wat bieden wij?

  Wij bieden jou de kans om voorop te lopen in de ontwikkelingen binnen de Nederlandse GGZ en onderdeel uit te maken van een vooruitstrevende, dynamische organisatie.

  Naast een uitdagend opleidingsaanbod, bieden wij ook werkbegeleiding en intervisie zodat jij alle ruimte en middelen krijgt om jezelf verder te ontwikkelen tot de psycholoog van de toekomst.

  Wij bieden in eerste instantie een 12 maanden contract met een 27/32/36-urige werkweek en uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

  Is jouw interesse gewekt?

  Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. We ontvangen graag een cv en motivatiebrief waarin tevens wordt aangegeven of je in bezit bent van een LOGO of BAPD verklaring.

  Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar Kenneth Hyndycz, Corporate Recruiter via 06-34469477 of mail naar werkenbij@phi-med.nl