Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Psycholoog Leefstijl en Vitaliteit

Werkgever:PHI
Plaats:Eindhoven

De (specialistische) GGZ in Nederland is volop in beweging en wij bieden jou de kans om samen met ons hierin voorop te lopen! Wil jij jouw steentje bijdragen aan het bevorderen van de algehele gezondheid van onze cliënten middels een integrale aanpak en herstelgerichte zorg? Lees dan snel verder om deze functie en onze unieke organisatie beter te leren kennen!

Wat wij doen?

Premium Healthcare Intervations (PHI) is een ambulante, gespecialiseerde GGZ instelling die zich focust op de behandeling van cliënten met stemmingsstoornissen, angststoornissen en somatoforme stoornissen. PHI ziet de mens graag als één geheel en vindt het dan ook logisch dat iemand in tijden van ziekte of onbalans ook als één geheel wordt gezien. In de praktijk betekent dit dat er aandacht is voor geest én lichaam.

Bij PHI wordt binnen een transdiagnostisch raamwerk behandeld vanuit de grondbeginselen van de gedragstherapie. Onze interdisciplinaire totaalaanpak kent vier belangrijke uitgangspunten; we werken met een compact en afgebakend blended behandeltraject, hebben structureel aandacht voor psychosomatiek, streven altijd naar een duurzaam resultaat en handelen vanuit een ‘meten is weten’ gedachtegoed. Om tot onze succesvolle en duurzame behandelresultaten te komen, wordt de zorg ingericht door een vast behandelteam. Het behandelteam bestaat uit verschillende zorgprofessionals, waaronder de Psycholoog Leefstijl en Vitaliteit, die elk vanuit hun eigen expertise hun bijdrage leveren aan het behandeltraject.

Psycholoog Leefstijl en Vitaliteit

Aandacht voor leefstijl en vitaliteit wordt steeds verder onderstreept in wetenschappelijke ontwikkelingen en de aandacht hiervoor neemt binnen de GGZ in Nederland steeds verder toe. Een belangrijk thema binnen onze totaalaanpak richt zich daarom ook op gezondheidsgedrag oftewel leefstijl. Leefstijlfactoren zijn van invloed op de ontwikkeling en instandhouding van aanhoudende (psychische) klachten. Daarom bieden wij zorg die onder andere gericht is op een positieve leefstijlverandering.

De psycholoog Leefstijl en Vitaliteit vormt samen met de psycholoog Cognitieve Gedragstherapie, psycholoog Psychosomatiek en de fysiotherapeut het interdisciplinaire behandelteam. Het behandelteam werkt onder supervisie van één of meerdere regiebehandelaren.

In samenwerking met het team en de cliënt stel je een behandelplan op. Dit gebeurt op basis van een gedegen intake die leidt tot individuele behandeldoelen voor de cliënt. Je monitort de voortgang en stelt gezamenlijk het behandelplan bij daar waar dat van toepassing is. Je zorgt voor de juiste verslaglegging in ons elektronisch cliëntendossier. Eens per week neem je deel aan het multidisciplinaire overleg, wat aan de basis ligt van het interdisciplinair behandelen.

Wat vragen wij van jou?

Van de Psycholoog Leefstijl en Vitaliteit vragen wij:

  • Een afgeronde MSc. in de psychologie, zoals Klinische Psychologie, Neuropsychologie, Medische Psychologie, Gezondheidszorgpsychologie of Mental Health;
  • Affiniteit met onze doelgroep en het bevorderen van gezondheidsgedrag;
  • Een passend gevolgde klinische stage of tenminste 1 jaar behandelervaring;
  • Een flexibele en leergierige houding;
  • Een beschikbaarheid van 36 uur per week (4 x 9 uur);
  • Bij voorkeur in bezit van een LOGO of BAPD verklaring.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de kans om voorop te lopen in de ontwikkelingen binnen de Nederlandse GGZ en onderdeel uit te maken van een vooruitstrevende, dynamische organisatie.

Naast een uitdagend opleidingsaanbod, bieden wij ook werkbegeleiding en intervisie zodat jij alle ruimte en middelen krijgt om jezelf verder te ontwikkelen tot de psycholoog van de toekomst.

Wij bieden in eerste instantie een jaarcontract met een 36-urige werkweek en uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Is jouw interesse gewekt?

Direct solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen graag een cv en motivatiebrief waarin tevens wordt aangegeven of je in bezit bent van een LOGO of BAPD verklaring.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar 088 – 000 1660 en vraag naar Mandy van Mulken of Yvanka Pfeifer (Corporate Recruiters) of kijk op onze website (www.phi-med.nl).