Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Regiebehandelaar (Verpleegkundig Specialist, GZ psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog)

Werkgever:PHI
Plaats:Eindhoven

Functieomschrijving

De (specialistische) GGZ in Nederland is volop in beweging en wij bieden jou de kans om samen met ons hierin voorop te lopen! Wil jij jouw steentje bijdragen aan het bevorderen van de algehele gezondheid van onze cliënten middels een integrale aanpak en herstelgerichte zorg? Lees dan snel verder om deze functie en onze unieke organisatie beter te leren kennen!

Wat wij doen?

Premium Healthcare Interventions (PHI) is een ambulante, gespecialiseerde GGZ instelling die zich focust op de behandeling van cliënten met stemmingsstoornissen, angststoornissen en somatoforme stoornissen. PHI ziet de mens graag als één geheel en vindt het dan ook logisch dat iemand in tijden van ziekte of onbalans ook als één geheel wordt gezien. In de praktijk betekent dit dat er aandacht is voor geest én lichaam.

PHI kent inmiddels 8 vestigingen, gevestigd in Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Eindhoven, Oosterhout, Hoofddorp en Utrecht.

Bij PHI wordt binnen een transdiagnostisch raamwerk behandeld vanuit de grondbeginselen van de gedragstherapie. Onze interdisciplinaire totaalaanpak kent vier belangrijke uitgangspunten:

  • We werken met een compact en afgebakend blended behandeltraject;
  • Hebben structureel aandacht voor psychosomatiek;
  • Streven altijd naar een duurzaam resultaat;
  • Handelen vanuit een ‘meten is weten’ gedachtegoed.

In de rol van Regiebehandelaar, coördineer je het zorgproces en draag je de verantwoordelijkheid voor de integraliteit van het behandelproces. Daarnaast ben je voor alle betrokkenen, zowel behandelaren alsook de cliënt en diens naasten, het centrale aanspreekpunt gedurende het behandeltraject. Naast de regierol en de inhoudelijke verantwoordelijkheden als Regiebehandelaar, heb je tevens een coachende rol binnen het behandelteam. Je neemt initiatief in noodzakelijke werkbegeleiding en treedt op als supervisor binnen het behandelteam. Daarnaast adviseer je de organisatie inzake de (door)ontwikkeling en innovatie van de behandelmethodiek, de deskundigheidsbevordering van de behandelaren en overige kwaliteit gerelateerde processen, bijvoorbeeld het geven van onderwijs.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

Van de Regiebehandelaar vragen wij:

  • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist, GZ psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog (BIG geregistreerd);
  • Aantoonbare affiniteit met interdisciplinair werken en inhoudelijke voorkeur voor onze doelgroep;
  • Vakinhoudelijke kennis, goede coördinerende/regievaardigheden en sterke communicatieve vaardigheden;
  • Een actieve houding omtrent het ontwikkelen, verbeteren en implementeren van (nieuwe) behandelmethodieken;
  • Een beschikbaarheid van minstens 18 uur per week.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou de kans om voorop te lopen in de ontwikkelingen binnen de Nederlandse GGZ en onderdeel uit te maken van een vooruitstrevende, dynamische organisatie in een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Als je binnen onze organisatie als Regiebehandelaar werkzaam bent, bieden wij jou de vrijheid en mogelijkheid om (binnen geschetste kaders) zelf invulling te geven aan deze rol, passende bij jouw affiniteit en ervaring. Denk hierbij aan een combinatie van cliëntcontact, supervisie, werkbegeleiding, onderwijs en betrokkenheid bij wetenschappelijk onderzoek. Voor deze functie in dagdienst ontvang je een zeer ruime, boven marktconforme beloning en een pensioenregeling via PFZW.

Mocht je als GZ-psycholoog in opleiding zijn tot specialist, zijn wij bereid de gemaakte studiekosten over te nemen.

Is jouw interesse gewekt?


Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. We ontvangen graag een cv en motivatiebrief.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar Kenneth Hyndycz, Corporate Recruiter via 06-11259141 of mail naar werkenbij@phi-med.nl