Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Planner (32 uur per week)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Een veelzijdige en uitdagende baan waarin jij het verschil kunt maken!


Team Planning en Support zoekt een nieuwe collega:


Planner

Als Planner bij Sevagram heb jij een belangrijke spilfunctie binnen de organisatie. Je bent zowel onderdeel van het planbureau als de rots in de branding van jouw locaties. Iedere dag opnieuw zet jij je in om een optimale planning voor de verschillende locaties te realiseren. Jij hebt hierbij een flexibele werkplek waarbij je deels thuis en deels op de locaties werkzaam bent.


Vanuit jouw rol als planner ondersteun je vanuit een helicopterview o.a. de teammanager in het vormgeven van een operationeel rooster en zorgt voor toelichting over dit rooster binnen het team. Je hebt een adviserende rol ten aanzien van cao VVT en de arbeidstijdenwet. Je verwerkt het operationele rooster en hebt een controlerende functie ten aanzien van de gegevens die noodzakelijk en relevant zijn voor een juiste salarisverwerking. Nieuwe medewerkers geef jij uitleg over het roostersysteem “SDB” zodat zij hier meteen goed mee aan de slag kunnen. Dit is een kleine greep uit de veelzijdige functie die jij als planner hebt.


Waar kun jij op rekenen?


  • Wij bieden jou een dienstverband voor 32 uur per week binnen een enthousiast en ambitieus team;
  • Er wordt gestart met een jaarcontract waarbij bij gebleken geschiktheid mogelijkheden zijn voor onbepaalde tijd;
  • Een mooi salaris conform cao VVT, FWG 40 (maximaal € 3.060,18 bruto op basis van 36 uur);
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Zo maak jij het verschil!

Ook al is het rooster altijd onderhevig aan veranderingen; jij houdt je hoofd koel in ad hoc situaties, maakt de juiste inschattingen en stelt de juiste prioriteiten. Voeg jij jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen daar aan toe? Dan maak jij écht het verschil!


Verder breng jij mee:


  • Jij beschikt over een diploma op mbo-4 niveau, aangevuld met relevante werkervaring als personeelsplanner of aantoonbare affiniteit met personeelsplanning vanuit een andere rol;
  • Daarnaast heb jij een sterke affiniteit met de zorgsector;
  • Heb je al ervaring met de systemen SDB Planning/Aysist en/of NEDAP? Dan is dit een grote pré;
  • Jij bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende disciplines en weet je communicatiestijl goed aan te passen aan de doelgroep;
  • Verder heb jij kennis van relevante wet- en regelgeving zoals arbeidstijdenwet en cao en ervaring hoe dit in de praktijk toe te passen.

Kom maar op!

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Reageer dan snel en vertel ons hoe jij aan de hand van je persoonlijkheid, kennis en ervaringen in aanmerking komt voor deze job. Eerst nog wat vragen? Marjon Broekhoven (06 28 49 59 48), Manager planning, vertelt je graag meer!

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 24 augustus in de middag.


Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het recruitment team werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.