Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: ICT User Support

Werkgever:Smurfit Kappa Roermond Paper
Plaats:Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

ICT User Support

Overzicht

Welke impact maak jij als ICT specialist?

Krijg jij er energie van als je ervoor kunt zorgen dat onze medewerkers in het hele bedrijf optimaal gebruik kunnen maken van systemen en netwerken? Vind je het een uitdaging om de meest uiteenlopende vragen en problemen op het gebied van applicaties en netwerken op te lossen? En sta je open voor een tijdelijke baan? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Verantwoordelijkheden

Jouw dag

Vanuit het systeem TopDesk komen alle meldingen van storingen en aanvragen voor wijzigingen en nieuwe accounts binnen. Samen met je collega’s bepaal je de prioritering en ga je aan de slag. De meeste meldingen zijn uit te voeren en op te lossen vanachter je bureau, maar soms werk je aan systemen in ons bedrijf en ben je dus te vinden op de werkvloer.

Behalve dat je werkzaamheden uitvoert, denk je ook na over verbetermogelijkheden, en adviseer en instrueer je gebruikers over de geïnstalleerde ICT producten en – diensten.

· Realiseren van nieuwe werkplekken met systemen en randapparatuur ten behoeve van gebruikers.

· Analyseren en oplossen van storingen in het systeem en vaststellen van de aard en oorzaak van incidenten. Adviseren van gebruikers om herhaling te voorkomen.

· Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan systeemsoftware, hardware en randapparatuur (waaronder printers), beheren van licenties en releases en beveiligen van systemen en data.

· Bewaken van performance en capaciteit, nemen van maatregelen om deze te optimaliseren, analyseren van problemen en adviseren over maatregelen.

· Passend maken van systeemsoftware, doorvoeren van releases en installeren van (nieuwe) hard- en software.

· Doen van voorstellen tot wijzigingen in de uitvoering van werkzaamheden en bijbehorende kaders, methoden en werkwijzen, alsmede toezien op een correcte realisatie van die wijzingen.

· Registreren, afhandelen van incidenten en/of changes.

· Beheren van documentatie t.a.v. systeem/configuratie.

· Opstellen en onderhouden van gebruikersdocumentatie.

Vereisten

Jij

Jij houdt er niet van om op de automatische piloot te werken. Jij wilt afwisseling in werkzaamheden én werkplek. Je houdt van de meest uiteenlopende vragen over applicaties en netwerken, en de hectiek die er ontstaat als 1 van onze machines problemen heeft met produceren omdat het netwerk of een bepaalde applicatie nalatig is. Je kunt samen met je team prioriteiten stellen en bent stressbestendig. Je weet goed je plek te vinden binnen je team, want ICT service bieden aan de hele organisatie doen jullie samen. Je stemt samen af wie welke taken op zich neemt en hoe gehandeld moet worden. Dat vraagt om een hecht team waarin je je open durft te stellen. Waarin je niet alleen je ervaring en kennis deelt, maar ook je gezonde dosis humor.

Jouw profiel

· Je hebt een MBO4 diploma, richting ICT Support, ofwel je bent bezig met een HBO opleiding in de richting van ICt

· Vanzelfsprekend heb je ervaring met en kennis van diverse systemen zoals Microsoft Windows, Active Directory en Office 365

· Je spreekt en schrijft naast Nederlands bij voorkeur ook Engels

· Je wilt 32 tot 40 uur per week werken

Jouw eigenschappen

· Jij hebt een gezonde werklust en weet van aanpakken.

· Je bent sociaal, servicegericht en collegiaal

· Jij ziet werk liggen en toont graag initiatief

· Jij staat ervoor open om nieuwe dingen te leren

· Je kunt goed in een team werken en vindt dat fijn

· Je bent stressbestendig

· Je hebt ICT-veiligheid hoog in het vaandel staan

Waarom solliciteren?

Wij bieden

Samen behalen we mooie resultaten waar we trots op zijn. En we willen verder. Continu verbeteren zit in onze genen. Daarbij hoort ook persoonlijke groei van onze medewerkers waarvoor we volop opleidingsmogelijkheden en de mogelijkheid tot doorgroeien bieden. Van ons mag je verwachten dat we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. Zo bieden we onder andere 25 vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling en een goed verzekeringsaanbod.

Procedure

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je sollicitatie en CV naar onze afdeling HR via hr-skrp@smurfitkappa.nl Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met onze HR afdeling via +31 475 384 239.