Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG parttime

Werkgever:Start People
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Beknopte omschrijving
Ben jij die enthousiaste zorg professional die van aanpakken weet reageer dan op deze vacature. Wij zijn op zoek naar kandidaten die blij worden van het zorgen voor anderen. Op afdelingen willen werken waar er tijd en ruimte is om de zorg en onderste

Beschrijving


Ben jij die enthousiaste zorg professional die van aanpakken weet reageer dan op deze vacature. Wij zijn op zoek naar kandidaten die blij worden van het zorgen voor anderen. Op afdelingen willen werken waar er tijd en ruimte is om de zorg en ondersteuning te geven aan clienten. Immers zorg is maatwerk en verschilt daardoor, de ene client functioneert redelijk zelfstandig, de ander moet intensief begeleid worden. Dit maakt je vak zo divers! Daarnaast is het wel zo fijn om in een prettig team te werken waarin iedereen wordt gezien en gehoord.

Functie-eisen


Werken bij de Archipel betekent dat je positief en flexibel bent ingesteld. Je graag een stapje zet om je clienten de zorg en de begeleiding te geven die zij nodig hebben. Daarnaast is het belangrijk dat je situaties nauwkeurig in kan schatten op een zodanige manier dat de individuele wensen van clienten gerespecteerd blijven. Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep en ben je in het bezig van een verzorgende IG diploma.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt je een fijne werkplek in een dynamische, leerzame omgeving, met veel uitdagingen en de ruimte en faciliteiten voor ontwikkeling. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris!

Solliciteren? Klik hier