Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Werkvoorbereider / calculator

Werkgever:VDL
Plaats:Eindhoven

Ter uitbreiding van ons team zijn we bij VDL Laktechniek op zoek naar een werkvoorbereider/ calculator. In deze functie vertaal je aan de hand van klantspecificaties en tekeningen de informatie naar een calculatie/werkvoorbereiding zodat de afdeling sales jouw prijsopbouw kan communiceren naar de klant. Heb jij een goed technisch inzicht en ben je cijfermatig sterk? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Werkvoorbereider / calculator

Als werkvoorbereider / calculator ondersteun je de verkoopafdeling over de technische uitvoering van producten en projecten. Je maakt werkorders gereed en vraagt uitbestedingen aan. Je bent verantwoordelijk voor de calculaties van aanvragen en projecten en ook behoren de nacalculaties tot je werkzaamheden. Je bent spin in het web en communiceert met verschillende disciplines, zowel intern als extern.

Jouw profiel:

·        Je hebt een afgeronde technische opleiding op minimaal mbo niveau.

·        Je kunt technische tekeningen lezen.

·        Naast een technische opleiding heb je affiniteit met oppervlaktebehandelingen; ervaring met coatings technieken is een duidelijke pré of je bent bereid het middels volgen van een opleiding je hierin te bekwamen;

·        Ondernemend, resultaatgedreven en een enthousiaste teamplayer.

·        Goede communicatieve vaardigheden en kennis van de Nederlandse en Engelse of Duitse taal.

Wat bieden wij?

Werken bij VDL Laktechniek betekent dat je onderdeel bent van het internationale industriële familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat. Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert. Naast uitdagend werk en leuke collega's bieden wij je ook:

  • een marktconform salaris
  • een jaarlijks winstdeling
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • een goede pensioenregeling
  • volop persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en opleidingen
  • een jaarlijks VDL-feest met alle collega's van de VDL Groep
  • interne doorgroei mogelijkheden
  • diverse collectiviteitsregelingen
  • personeelsaanbiedingen
  • deelname aan sportactiviteiten

Interesse?

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het bedrijf:

VDL Laktechniek verzorgt uiteenlopende bewerkingen zoals kataforeselakken, poedercoaten, natlakken, staalstralen, zinkfosfateren en montage. Het overgrote deel van onze producten is bestemd voor de automotive industrie, petrochemische industrie en de agrarische sector.

#LI-SS1