Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Logistiek medewerker

Werkgever:vhe
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Logistiek medewerker

Je bent verantwoordelijk voor de logistieke afdeling van onze vestiging. Je werkt aan het gehele logistieke proces, van inbound tot en met outbound en alles wat daar tussenin zit. Je hebt een hele diverse takenpakket. Je werkt nauw samen met jouw collega op deze vestiging. Je bent een team van twee personen die ervoor zorgt dat de in-, door- en uitstroom van goederen soepel verloopt. Daarnaast kan je ook zelfstandig je eigen werkzaamheden oppakken. Je ziet toe tot orde en netheid op de werkvloer en je bent in bezit van een heftruck rijbewijs, een EPT is een pré. Indien nodig, ondersteun je onze montage afdeling waar nodig als jouw workload het toe laat.

Wat verwachten wij?

Je hebt ervaring in de logistiek en staat je mannetje als het gaat om picken, goederen inboeken of goederen verzenden. Je hebt affiniteit met techniek en kunt met meerdere partijen samenwerken. Je bent flexibel, stressbestendig en je hebt een echte hands-on mentaliteit. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en een heftruck rijbewijs is een harde eis. Je bent gemotiveerd en een echte teamplayer.

Wat bieden wij?

VHE Industrial automation bied je een leuke en afwisselende functie met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan training en ontwikkeling van medewerkers. We zijn een ambitieuze, technische en vooruitstrevende organisatie die zijn diensten verleent aan klanten die in de top van de hightech sector acteren. De voelbare passie voor industriële automatisering zorgt ervoor dat wij constante hoge kwaliteit kunnen leveren. VHE Industrial automation is aangesloten bij CAO Metalelektro.

Je reactie

Is deze functie je op het lijf geschreven? Mail dan je sollicitatie naar personeelszaken@vhe.nl Wil je eerst meer weten over deze functie, bel dan even met: +31 40 250 8500 en vraag naar Tjerk Jansen.

Je kunt natuurlijk ook meteen reageren: