Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Medewerker Inkoop (24-40 uur)

Werkgever:vhe
Plaats:Eindhoven

Medewerker Inkoop (24-40 uur)

Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van inkoopbestellingen en de inkoopadministratie die daaruit voortvloeit. Je bent degene die prijzen en levertijden aanvraagt bij leveranciers en deze ook bewaakt. Je spant je er maximaal voor in dat wij de juiste materialen op het juiste moment binnen krijgen. Als een spin in het web communiceer jij tussen VHE en onze leveranciers. Tot slot ben jij verantwoordelijk voor ons artikelbeheer. Dit alles maakt dat je een erg leuke, afwisselende functie hebt.

Wat verwachten wij?

Je hebt een MBO werk- en denk niveau waar een opleiding in de richting van inkoop een pré is. Je bent accuraat, zelfstandig, assertief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel woord en geschrift. Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal en hebt ervaring met Microsoft office. Kennis van het programma Exact Globe is een pré.

Wat bieden wij?

Wij zijn een ambitieuze, technische en vooruitstrevende organisatie die zijn diensten verleent aan klanten die in de top van de hightech sector acteren. De voelbare passie voor industriële automatisering zorgt ervoor dat wij constante hoge kwaliteit kunnen leveren. Wij bieden je een veelzijdige, zelfstandige functie in een gezonde organisatie. Je leert van ervaren collega’s en wanneer je de basiswerkzaamheden onder de knie hebt, is er mogelijkheid voor meer verantwoordelijkheden. VHE Industrial automation kent flexibele werktijden en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Metalektro-CAO. Je salaris wordt in overleg vastgesteld.

Je reactie

Is deze functie je op het lijf geschreven? Mail dan je sollicitatie naar personeelszaken@vhe.nl Wil je eerst meer weten over deze functie,bel dan even met: +31 40 250 8500 en vraag naar Jasper van de Snepscheut.

Je kunt natuurlijk ook meteen reageren: