Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Werkvoorbereider

Werkgever:vhe
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Werkvoorbereider

VHE is een sterk groeiend high tech bedrijf met 200 medewerkers dat zijn activiteiten verbreedt en ook internationaal ambities heeft. Voor deze dynamische omgeving zoeken wij een werkvoorbereider die samen met zijn / haar team verantwoordelijk is voor het voorbereiden en begeleiden van het montagewerk en rapporteert aan de production manager. Je bent het gezicht van VHE naar de klanten waar jij voor werkt. Je motiveert en instrueert je team en zorgt dat de besturingskasten en panelen tijdig en kwalitatief goed de deur uit gaan. Je werkzaamheden omvatten het gehele traject van het maken van de calculaties tot en met het voeren van projectevaluaties.

Wat verwachten wij?

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding elektrotechniek en hebt enkele jaren ervaring in het voorbereiden en begeleiden van montagewerk. Daarnaast heb je aantoonbare aansturende ervaring in een projecten- of productieomgeving. Praktische ervaring met lean is een pré. Je bent flexibel, stressbestendig en nauwkeurig en beschikt over het vermogen in oplossingen te denken. Je hebt daarnaast een groot verantwoordelijkheidsbesef en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

VHE Industrial automation biedt een ondernemende en zelf werkzame functie met marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de training en ontwikkeling van medewerkers. We zijn een ambitieuze, technische en vooruitstrevende organisatie die zijn diensten verleend aan klanten die in de top van de high tech sector acteren. De voelbare passie voor industriële automatisering zorgt ervoor dat wij constante hoge kwaliteit kunnen leveren. VHE Industrial automation is aangesloten bij CAO Metalelektro.

Je reactie

Is deze functie je op het lijf geschreven? Mail dan je sollicitatie naar personeelszaken@vhe.nl

Wil je eerst meer weten over deze functie, bel dan even met: +31 40 250 8500 en vraag naar Marieke van den Biggelaar.

Je kunt natuurlijk ook meteen reageren: