Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent LB Installatietechniek

Werkgever:Vista College
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

LOOP JIJ WARM VAN LESGEVEN?

VISTA college is dé opleider van het Zuiden met verschillende locaties in Zuid-Limburg. Onze opleidingen en cursussen bieden jongeren en volwassenen toekomstperspectief. We zijn respectvol, samen, nieuwsgierig en ondernemend. Zo ontwikkelen we Limburgse krachten voor morgen.

De uitvinders. De innovators. De nieuwe generatie rechterhanden en groene vingers. Ze werken, bouwen, onderhouden. Ze zorgen dat je met je auto van A naar B kunt. Dat je vliegtuig opstijgt. Dat je zonnepanelen werken en je plasje in het lab zijn geheimen prijsgeeft. Zij zijn de doeners van morgen. Vandaag breng jij ze vooruit.

Wij zijn op zoek naar een Docent LB Installatietechniek binnen het team Installatietechniek voor 0,5 fte .

Standplaats: Maastricht.

Het betreft hier een tijdelijke functie voor het schooljaar 2022-2023

Jouw rol als Docent Installatietechniek:

Een storing in het systeem, een kapotte installatie? Jouw hart gaat er sneller van kloppen. Weerstand, vermogen, capaciteit: dankzij jou weten onze studenten dat er een wereld achter schuilgaat. Ook voor de lessen in aanverwante vakken draai jij je hand niet om. Je krijgt energie van het vak én van onze studenten en verliest hun vermogens nooit uit het oog.

Als docent LB geef je het vak Installatietechniek aan deelnemers die een MBO opleiding volgen. Weet jij als geen ander dit mooie vak op een persoonlijke, maar ook een eigentijdse en enthousiaste manier over te brengen op onze studenten en staat bij jou, net als bij ons, de student centraal…. Vernieuwingen in het werkveld zijn er volop. Kun jij deze ook vertalen naar jouw lessen en dusdanig vormgeven zodat onze studenten enthousiast worden over het vakgebied? Kom dan ons team versterken. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt ervoor dat leren leuk is.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Het geven van lessen Installatietechniek op MBO niveau;
  • Het begeleiden en helpen van technische studenten met hun praktijkopdrachten;
  • Het plannen en afnemen van toetsen en examens.
Wat verwachten wij van jou?
  • je bent (bij vóórkeur) 2e graads bevoegd docent Techniek óf je hebt je HBO afgerond én beschikt over de didactische bevoegdheid om als docent LB te functioneren in het MBO of je bent bereid om deze te behalen;
  • of je hebt recente, relevante en aantoonbare ervaring in het geven van Installatietechniek (VO-MBO);
  • of je hebt recente, relevante en aantoonbare ervaring in het werkveld en daarnaast in het bezit van een HBO diploma;
  • je kunt een uitdagende leeromgeving creëren;
  • je bent pedagogisch, vakinhoudelijk (en didactisch) competent;
  • je bent ontwikkelingsgericht, flexibel en hebt een proactieve en ondernemende houding;
  • je beschikt over goede organisatorische vaardigheden;
  • je werkt gestructureerd en kunt ook structuur aanbrengen;
  • je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen;
  • je bent een teamplayer.
Wat mag je van ons verwachten?

Bij VISTA college zien we wat jij voor studenten en collega’s mogelijk maakt. Wij zorgen voor een goede werksfeer en bieden je het vertrouwen om je functie op jouw manier in te vullen. Je salaris bedraagt max. € 4.615,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring, volgens de cao mbo, schaal LB. Ook bieden we ruime faciliteiten om je te ontwikkelen, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geef jij ruimte aan de installateurs van morgen?

Je stuurt ons je sollicitatie voor deze vacature door het formulier in te vullen dat je via onderstaande knop bereikt. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust even met Kees Michielsen, Opleidingsmanager per telefoon +31 6 43484957 of per mail via k.michielsen@vistacollege.nl

Heb je vragen over de procedure neem dan contact op met Cindy Pinckaers (Senior Consulent P&O), per telefoon 06 – 11093171 of per mail:c.pinckaers@vistacollege.nl

Je hoort snel van ons!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FTE: 0.5

Opleiding: Installatietechniek

Standplaats: Maastricht