Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Senior Project Engineer Civiel

Werkgever:Waterschapsbedrijf Limburg
Plaats:Roermond

Een goed inzicht in mens, proces en techniek, dat is wat we nodig hebben om Limburg te voorzien van schoon water, want schoon water is de bron van. leven Voor ons team zijn we op zoek naar een project engineer met brede civiele kennis, die moeiteloos hoofd- van bijzaken scheidt zonder het overzicht te verliezen.

Spreekt jou dit aan? Lees dan verder!

Jouw werk als Senior Project Engineer Civiel:

Als Senior Project Engineer Civiel ben jij de verbindende schakel tussen technische ontwerprichtlijnen en uitvoering. Samen met senior adviseurs vertaal je tactische plannen naar operationeel beleid, waarbij je processen, inhoud en aansturing van je collega’s in Engineering naar een hoger niveau tilt. Je geeft richting aan het team, zowel inhoudelijk als in samenwerking, en fungeert als rolmodel, binnen én buiten het team. Jouw verantwoordelijkheid gaat verder dan ontwerpen; je zorgt voor integrale, duurzame oplossingen van initiatie tot gebruiksfase. Je ontwikkelt en bewaakt technische standaarden, voert grondige reviews uit en door de goede communicatie en samenwerking onderling blijft het team op koers. Daarnaast ben je de technische rots in de branding voor complexe, multidisciplinaire projecten, waarbij je niet alleen verbetervoorstellen beoordeelt, maar ook nieuwe technieken implementeert binnen de wettelijke kaders. Je bent altijd alert op nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied en biedt vakinhoudelijke ondersteuning wanneer nodig. je kunt goed luisteren en adviseren. Je kunt goed omgaan met tegenstrijdige belangen van diverse stakeholders en het afwegen daarvan. Met jouw coachende kwaliteiten zorg je ervoor dat het team met vertrouwen en expertise elke uitdaging aankan.

Over jou:

Als ervaren adviseur ken je de spelregels en durf je met overtuiging voor de inhoud te staan. Je hebt een vinger aan de pols bij onze installaties en blijft altijd scherp op de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Daarnaast heb je:

  • Minimaal een Hbo+ werk- en denkniveau, in de richting van Civiel en relevante werkervaring;
  • Je (her)kent de raakvlakken tussen elektrotechniek en werktuigbouwkunde en weet hier effectief op af te stemmen;
  • Ervaring in coördineren en coachen. Je haalt hier ook plezier uit;
  • Natuurlijke senioriteit;
  • Passie en plezier voor je werk. Je streeft ernaar om dingen te laten kloppen en passie;

Als persoon ben jij:

  • Analytisch;
  • Communicatief vaardig;
  • Een verbinder;
  • Flexibel en standvastig.

Ons aanbod

Afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 6.058,00 bruto per maand (salarisschaal 11) conform CAO Werken voor waterschappen op fulltime basis (36 uur).

Waterschapsbedrijf Limburg heeft verder uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden:

  • Een individueel Keuze Budget van 21% van jouw salaris (incl. vakantiegeld). Dit kun je uit laten betalen of omzetten in extra verlofdagen;
  • De mogelijkheid hybride te werken met daarbij flexibele werktijden;
  • Een persoonsgebonden Basis Budget van €6.000,- (per 5 jaar) of €12.000,- (per 5 jaar voor personen onder de 35 jaar) voor vitaliteits-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een jaarcontract, met bij goed functioneren uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Enthousiast geworden?

Wil jij impact maken? Klik dan op de sollicitatiebutton en laat je gegevens achter. Wij zullen je binnen enkele werkdagen informeren over het verloop van de vacature.

Wil je eerst meer weten? Dan kun je contact opnemen met Linda Post (Corporate Recruiter) via 06 330 49 256

Over ons

Waterschapsbedrijf Limburg produceert gezuiverd water en zet zuiveringsslib om in waardevolle grondstoffen en energie. Het water is afkomstig van 500.000 Limburgse huishoudens en 30.000 bedrijven die zijn aangesloten op het rioolstelsel en wordt getransporteerd naar een van onze 17 rioolwaterzuiveringsinstallaties.

“Water, samen halen we er meer uit!”

Vanaf 1 januari 2025 bundelen Waterschapsbedrijf Limburg en Waterschap Limburg hun krachten in de waterketen dankzij de samenvoeging van beide organisaties. Samen in één Waterschap delen we één doel en één visie: we bouwen aan een duurzame waterketen voor Limburg, met veiligheid als prioriteit. We staan garant voor de beschikbaarheid van schoon en ecologisch gezond water waarbij we tijdens het water zuiveren steeds meer grondstoffen terugwinnen en zorgen voor veilige dijken en droge voeten. We omarmen innovatie en duurzaamheid, waardoor Limburg vooroploopt in groene watertechnologie, milieuvriendelijk waterbeheer en zich profileert als een voorbeeld voor de rest van Nederland en daarbuiten. Wil jij bijdragen aan een duurzame en veilige toekomst voor water in Limburg? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wil je meer weten over werken bij Waterschapsbedrijf Limburg? Kijk dan eens op; https://www.wbl.nl/