Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Duits

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Duits vmbo Eindhoven, 0,6 – 0,7 fte.

Deze vacature staat uit voor het nieuwe schooljaar (2023-2024)

Wat ga je doen?

Je gaat onze leerlingen helpen voorbereiden op hun plek in de maatschappij. Als docent Duits doe je dit in de eerste plaats door met plezier de Duitse taal en cultuur over te brengen op de leerlingen. Dit doe je door middel van uitdagende en activerende lessen. Je gaat op een positieve manier om met de leerlingen en hun feedback en je weet jouw benadering en lessen hierop aan te passen. Jij bent de docent die door jouw aanpak onze leerlingen weet te boeien!

Jij als docent Duits

Je bent niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk. Je draagt bij aan de ontwikkeling van jonge mensen en helpt onze leerlingen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Daarom ben je iemand die coachend begeleiding kan geven aan leerlingen en hen kan motiveren net dat stapje extra te zetten. Binnen onze school ben je een betrokken collega die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer en je bent gedreven om actief mee te bouwen aan onze school. We zoeken iemand die:

·       een bevoegdheid voor het vak Duits heeft, hiervoor in opleiding is of bereid is deze te halen;

·       een ondernemende en betrokken houding heeft en bereid is om (eventueel op termijn) ook neventaken op te pakken;

·       helpt zijn/haar eigen vak te ontwikkelen, innovatief is en over de grenzen van zijn/haar eigen vak verbinding kan maken;

·       feedback als een belangrijk hulpmiddel ziet om te blijven groeien en vernieuwen.

Over vmbo Eindhoven

Yuverta Eindhoven is een school met ruim 600 leerlingen. Wij bieden groen vmbo onderwijs aan en hebben ook een Groen Lyceum in huis (6 jarig traject voor havisten die een MBO niveau 4 diploma willen halen). Leerlingen krijgen naast vakken als Nederlands, wiskunde, mens & maatschappij, handvaardigheid en lichamelijke opvoeding, ook lessen dier, voeding, bloem, groen en outdoor. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Yuverta Eindhoven is een gezellige school waar je elkaar makkelijk leert kennen. We zijn trots op ons pedagogisch klimaat. Als school zijn we een plek waar leerlingen zich zelf kunnen zijn. Van onze leerlingen hebben we hoge verwachtingen; we helpen ze het beste uit zichzelf te halen. Samenwerken met de omgeving doen we graag. Onze school ligt in Eindhoven Zuid, mooi in het groen tegen de High Tech Campus aan. Er werkt hier een hecht team van collega’s, dat samen de schouders eronder zet.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een gezellige en informele werkomgeving waar veel aandacht en ruimte is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 3.086 en maximaal € 4.615 bruto op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Verder bieden wij:

·       een 13e maand;

·       een groot aanbod aan trainingen en cursussen vanuit onze Yuverta Academy;

·       een reiskostenregeling met een volledige reiskostenvergoeding van reizen met het OV;

Voor alle nieuwe collega's organiseren we het eerste jaar een inwerkprogramma zodat je goed kunt landen in ons team.

Lijkt het je wat?

Ben je enthousiast over deze functie en wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Solliciteer dan via de sollicitatieknop onder aan deze pagina. Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met onze senior schoolleider Hans van Rijt via h.van.rijt@yuverta.nl (niet gebruiken om te solliciteren). Heb je vragen over de procedure, dan kun je contact opnemen met Thijs Jonker, corporate recruiter via t.jonker@yuverta.nl(niet gebruiken om te solliciteren).