Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Managementassistent

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Eindhoven

Managementassistent(e) m/v Yuverta vmbo Eindhoven (0,6 0,7 fte)

Werkdagen en uren zijn in overleg met locatie.

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met themas die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio.

Yuverta Eindhoven

Yuverta Eindhoven is een school met ruim 600 leerlingen. Wij bieden groen vmbo onderwijs aan en hebben ook een Groen Lyceum in huis (6 jarig traject voor havisten die een MBO niveau 4 diploma willen halen). Leerlingen krijgen naast vakken als Nederlands, wiskunde, mens & maatschappij, handvaardigheid en lichamelijke opvoeding, ook lessen dier, voeding, bloem, groen en outdoor. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Yuverta Eindhoven is een gezellige school waar je elkaar makkelijk leert kennen. We zijn trots op ons pedagogisch klimaat. Als school zijn we een plek waar leerlingen zich zelf kunnen zijn. Van onze leerlingen hebben we hoge verwachtingen; we helpen ze het beste uit zichzelf te halen. Samenwerken met de omgeving doen we graag. Onze school ligt in Eindhoven Zuid, mooi in het groen tegen de High Tech Campus aan. Er werkt hier een hecht team van collegas, dat samen de schouders eronder zet.

Wat ga je doen?

Als managementassistent(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe belanghebbenden naar het managementteam. Je maakt deel uit van het team en ondersteunt het management op alle vlakken. Denk hierbij aan het plannen van gesprekken, agendabeheer maar ook het filteren van binnengekomen mails. Je levert een actieve bijdrage aan het in concept opstellen van begrotingen en (jaar)verslagen. Daarnaast ben je bezig met:

 • het bewerken, verwerken en opstellen van zakelijke correspondentie;
 • organiseren en begeleiden van bijeenkomsten en evenementen voor het team en management;
 • ondersteuning bieden van de beleids- en besluitvorming door het inwinnen, verzamelen en redigeren van beleids- en besluitvormingsinformatie.

Jij als managementassistent(e)

Neemt verantwoording voor de locatie en ondersteunt het management in haar taken. Je bent benaderbaar en gaat klantvriendelijk om met alle belanghebbenden. Als managementassistent(e) ben je proactief ingesteld en werk je accuraat, je hebt vakkennis en ervaring met administratieve computerprogrammas zoals MS Office (in het bijzonder Excel). Daarnaast ben je:

 • ervaren in het werk als secretaresse op management en/of bestuurlijk niveau;
 • in het bezit van een relevant mbo diploma;
 • een echte teamplayer, je bent zichtbaar binnen de organisatie, maar kan zelfstandig goed werken en neemt daarbij eigen initiatief;
 • coördinerend, organisatorisch en communicatief goed onderlegd.
Wat bieden wij?

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving in een fantastisch team, met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal 7, min. bruto €2.174 en max. €3.264 bij een fulltime benoeming. Daarnaast krijg je bij ons:

 • 13de maand;
 • in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor een jaar, maar bij goed functioneren streven we naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
 • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bijYuverta is de cao mbo van toepassing. Yuvertaheeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden. Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Yuverta?

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen websiteWerken bij Yuvertabij de betreffende vacature via de button direct solliciteren . We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Hans van Rijt via h.van.rijt@yuverta.nl Voor vragen omtrent de procedure kan je contact opnemen met Thijs Jonker via t.jonker@yuverta.nl Voor invulling van alle vacatures bijYuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.